CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Pamflet >  

Pioneza de azi, numai aici:
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Pioneza de azi, numai aici:  
 
“apoi... dacă n-om muri, o vom duce bine...”  
 
Acesta este un pamflet orice asemănare cu realitatea este o "pură întâmplare”!  
 
Ciuma roșie în zbaterile ei pierde teren înaintea Omului real.  
 
O imagine în care lumea lor, cea a ticăloșiei sugerează, culmea, folosirea pârghiilor democrației! Șantaj practicat cu persiflare, minciuni răspândite cu insolenţă, manipulări ce transformă răul în bine iar binele în ceva tendenţios şi rău!  
 
Asistam la subversiune, la trădarea idealului libertăţii!  
 
Cățărați pe funcții ajung în demnităţi pe care cu nici un chip nu le merită.  
 
Astăzi aud acelaşi agramatism ce ieri ne infesta forţat conştiinţa, asist la aceeaşi subversiune care îmi stârnea revolta, greaţa şi îmi ameninţa libertatea de a spune ceea ce gândesc. Singura deprindere practicată cu “îndemânare” este pupatul în cur pentru a prinde vre-un os sărit din ciolanul săvârşit de premergătorii ce au pupat deja locul cei găzduiește singurul neuron activ!  
 
Privesc uimit în jurul meu, gândesc... mai văd și alții?  
 
Rătăcitor câte un politician în pustia vieţuitoarelor încovoiate de plăceri!  
 
Ei au forţa dezechilibrului pervertirilor de mentalitate, noi în schimb avem puterea echilibrului normalităţilor demnităţii.  
 
Ei au tocit lecţia subteranului arginţilor, noi am aprofundat cursul economiei funcţionale.  
 
[„CREAŢIUNEA COMISIEI BUGETARE…”] – de Mihai Eminescu [17 decembrie 1876] “Finanțele sunt o știință, ele stau în legătură cu știința economiei politice, cu știința administrației”.  
 
Și voi sunteți români!  
 
Referinţă Bibliografică:
Pioneza de azi, numai aici: / Gheorghe Şerbănescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2952, Anul IX, 30 ianuarie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Gheorghe Şerbănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Şerbănescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!