CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Pamflet >  

Pioneza de azi, numai aici:
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Pioneza de azi, numai aici:  
 
“apoi... dacă n-om muri, o vom duce bine...”  
 
Acesta este un pamflet orice asemănare cu realitatea este o "pură întâmplare”!  
 
Caracterul burlesc* al ălora ce tot terorizează România de peste 29 de ani a devenit prin relaţiile de gaşcă şi corupţie instituţionalizată, un sistem anti-darwinist.  
 
Un sistem absolut neconcurenţial în care cel mediocru sau chiar retardat este împins de motoare puternice (Gașca de penali ) în ascensiunea pe scara social-economică!  
 
Avem de a face cu o protecţie absolută a handicapaţilor, absolut inexistentă în lumea civilizată.  
 
Avem de a face cu aceste hiene al naţiunii cu cârje virtuale oferite de ciuma roșie.  
 
Aberantă este deasemenea pregătirea odraslelor pentru funcţii de conducere în sistemul bugetar! Nu contează ce pot face, fac “impresie” bună, sunt “serioşi” ca tata, se “fac” că lucrează…  
 
O modă nouă românească este de a absolvi cât mai multe facultăţi, unele din nefericire, în sistemul “gâștelor prin apă”, mai apoi doctorate la “cât cuprinde” cu binecunoscutele manevre “copy-paste”!  
 
Fecioraşii și fătucile devin încetul cu încetul stâlpişori ai naţiunii care-şi pregătesc în detaliu chiar și “afacerile” de familie, mai ling ce pot ca să promovez, sunt “om la locul meu”, de “încredere” fără nici o morală şi etică sau dumnezeu!  
 
Lipsa de competitivitate si managementul defectuos al puişorilor duce la mişcarea sacadată, cu hopuri şi zmucituri a întregului car economic românesc şi ce să mai spunem de carul sistemului judiciar.  
 
Sistemul anticoncurenţial urăşte competenţa, profesionalismul…îşi formează proprii anticorpi care elimină pe cât se poate de repede orice “intrus” competent.  
 
Mai mult, încearcă să folosească mijloace neortodoxe pentru a-l pune sub călcâiul celor “aleşi”.  
 
O bulibăşeală generalizată, cu bulibaşi care mai de care mai făloşi de “realizările” lor…  
 
Să trăiască în pace România, ţara “ologilor” manageriali, intelectuali şi morali.  
 
Notă:  
 
BURLÉSC, -Ă, burlești, adj., s. f. 1. Adj. De un comic excesiv, grotesc, extravagant și adesea vulgar. ◊ Teatru burlesc = tip de teatru comic, caracterizat prin caricaturizare și parodiere. 2. S. f. Compoziție muzicală de mici proporții, cu un pronunțat caracter umoristic. – Din fr. burlesque, it.  
 
Referinţă Bibliografică:
Pioneza de azi, numai aici: / Gheorghe Şerbănescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2951, Anul IX, 29 ianuarie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Gheorghe Şerbănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Şerbănescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!