CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Pamflet >  

Pioneza de azi, numai aici, continuare:
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
“apoi... dacă n-om muri, o vom duce bine...” 
  
Acesta este un pamflet orice asemănare cu realitatea este o "pură" întâmplare! 
  
De peste 28 de ani România se confruntă cu o adevărată mafie, cu un sistem putred de corupt lăsat moştenire de dictatura comunistă. În tot acest timp ne-a fost furat dreptul la viaţă decentă într-o ţară normală şi civilizată. 
  
Tu române, încă nu știi că “ne chinuim?” Ce vom fi peste o sută de ani, sau mai “aproape” 50 de ani? Ascultă, faptul că libertatea înseamnă, în primul rând, responsabilitate, a devenit: “un clasic și mort adevăr.” 
  
România are o mulțime de oameni deștepți. 
  
Problema fundamentală a românului, a României, a naționalismului românesc este: virusarea și amestecarea “seminții originare”. 
  
Cu cât trece timpul, cu atât îți dai seama cât de mult a pervertit un sistem comunist, trăim inversiunea valorilor... 
  
Prefecți nu ne-am dorit a fi însă cred eu, am fi putut măcar avea acum, căutarea...nu disperată a valorii! 
  
În ţara noastră, țara românilor nu mai există un procuror cumsecade, un judecător să aplice legea, un psiholog sănătos, un profesor eminent, un cântăreț talentat, un analist respectabil, un preot cu har, un poet înzestrat; toţi devin vedete şi, în clipa imediat următoare, descoperă că se pot vinde celor de la putere! Exact, puterea exercită pentru “putere”, în favoarea lor nu pentru neam și țară. De ce îi plătim din banul public, de ce îi tolerăm, când îi facem responsabili pentru răul făcut? 
  
Referinţă Bibliografică:
Pioneza de azi, numai aici, continuare: / Gheorghe Şerbănescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2876, Anul VIII, 15 noiembrie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Gheorghe Şerbănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Şerbănescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!