CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Pamflet >  

Rădăcinile Iubirii,
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Acesta este un pamflet orice asemănare cu realitatea este o "pură" întâmplare!  
 
Rădăcinile Iubirii,  
 
Ţăranii ne sunt rădăcinile neamului, se îngroapă trecutul în batiste, puținul lor din pensii, legat în colţuri, apoi trăiesc din ce le dă Dumnezeu, din munca lor pe palma de pământ!  
 
Ei, țăranii noștri sunt ca noi toți, românii nimănui!  
 
Ţara începe de la ţară, rădăcinile aici ne sunt!  
 
Se vrea o României îngenuncheată prin distrugerea sistematică, prin distrugerea satului românesc, prin batjocorirea ţăranilor, care-şi muncesc astăzi pământul pe datorie şi din respect, fără să aibă vreo brumă de profit, prin umilire!  
 
Radacinile neamului, țăranii împing cărucioare prin supermarketuri deveni consumatori de produsele altora!  
 
Priviți ţăranul român, eu, îi pretuiesc fața, cutele feţii sale, golurile dureroase unde este arhivat tot trecutul nostru! Îl vreți ţăran anonim, mai amărât, pământiu, copleşit, ați distrus "Amprenta României"!  
 
Setea voastră hiene, setea de putere este înscrisă pe acest chip umilit, adânci riduri, riduri ale îngăduinței, nu ale înfrângerii!  
 
Un mers gârbovit, umbre ale destinului, de va ridica țăranul român capul din pământ numai atât să privească cerul, veți alerga ca potârnichile, trădătorilor!  
 
LANSAREA MIȘCĂRII: ROMÂNIA ROMÂNILOR!  
  
În scurt timp voi veni cu detalii.  
  
Semenii noștri, prietenii noștri sunt cei care vin către noi, fac efortul de a ne cunoaste, de a fi cu noi, în marea familie, în această "Mișcare" - "România românilor"!
Voi sunteti izvorul puterii si hrana sufletului românesc.
Semenii mei, nemulțumiți suntem, cunoaștem că trandafirii au spini însă nu putem fi nepăsători cu trădătorii de neam ce ne prezintă că spinii au trandafiri!
Metaforic am încercat să arăt cum s-au răsturnat adevăratele valorii ale umanității, de 27 de ani aici la noi acasă, în România. Priviți cu încredere în viitor, în viitorul apropiat, avem temelia puternică înfiptă în rădăcinile GLIEI, PLAIULUI și NEAMULUI ROMÂNESC! Totul construit pe principii democratice ce sunt o chezăşie pentru desvoltarea firească a unei vieţi sănătoase.
Vă mulțumesc!  
  
 
Referinţă Bibliografică:
Rădăcinile Iubirii, / Gheorghe Şerbănescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2371, Anul VII, 28 iunie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Gheorghe Şerbănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Şerbănescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!