CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Pamflet >  

Pioneza de azi,
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Pioneza de azi, numai aici:  
 
http://condorinzbor.wixsite.com/blitzstaredespirit/what_we_do  
 
Acesta este un pamflet orice asemănare cu realitatea este o "pură" întâmplare!  
 
De peste 27 de ani România se confruntă cu o adevărată mafie, cu un sistem putred de corupt lăsat moştenire de dictatura comunistă. De peste 27 de ani ne-a fost furat dreptul la viaţă decentă într-o ţară normală şi civilizată.  
 
Am promis cu ani în urmă ( din primăvară lui 2014 ) încă din diaspora, că nu am să mai scriu despre politica din spaţiul românesc!  
 
Nu am făcut parte din niciun partid politic după "Evenimentele din decembrie 1989", aşa că nu pot fi bănuit a simpatiza pe cineva anume!  
 
România dealungul a celor peste 27 de ani a tot fost furată, politicienii(hiene) au adus ţară în situaţia actuală.  
 
Bâlciul din PSD programat de dictator, pe "moşia lui", cu lingăi şcoliţi pe repede înainte ne este nouă adus să-l suportăm!  
 
Primul ministru este al României, guvernul este al României, jurământul depus este către România!  
 
Să vedem rezultatul votului, ori că trece ori că nu trece moţiunea, o moţiune de care poporul român nu a mai avut parte, dictatorul şi-a "croit" singur destinul( era să zic şi-a săpat groapa). Sprijinul politic nu a fost retras de partid, voi chiar ne credeţi proşti? Nărozilor! Ci de dictator care a confiscat partidul, precum ceaşcă(Ceauşescu). Oare toţi pesediştii sunt o masă amorfă, nişte setaţi care se află într-un monolit cu dictatorul! Am văzut, şi, m-am minunat cum se asigura unanimităţile, acestea de tip Kim Jong! Ruşine, nu dorm eroii în somnul cel de veci, nimic nu aţi învăţat din spiritul de DAC!  
 
În plus, spune Constituţia, mandatul imperativ este nul. Şi voi ce faceţi, cumpăraţi clientelă ca la iarmaroc? Ori, vedeţi semenii mei cu cât cinism, parlamentarii sunt ameninţaţi: "dacă nu votaţi moţiunea veţi fi excluşi".  
 
Moluştelor v-aţi delegitimat în unanimitate, trădătorilor.  
 
Atâta timp cât ne influenţează vieţile în rău, din ce în ce mai rău TE INTERESEAZĂ ROMÂNE!. Soluţii sunt, tineretul este speranţa acestui neam şi oameni oameni, nesantajabili. HAIDEŢI SĂ  
 
CONSTRUIM "DEMOCRAŢIA PARTICIPATIVĂ", o MASĂ CRITICĂ! De aceea sunt bune, foarte bune, răzvrătirile individuale şi colective, să mizăm pe ele.  
 
Trădătorii, NU! Răzvrătiţii, DA!  
 
Grindeanu este un răzvrătit, a reuşit să creeze fisura în masa amorfă, ce i-a fost reproşat: că nu a "privit spre est"! Trădătorilor nimic nu aţi învăţat din istoria neamului românesc!  
 
Referinţă Bibliografică:
Pioneza de azi, / Gheorghe Şerbănescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2363, Anul VII, 20 iunie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Gheorghe Şerbănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Şerbănescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!