CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Eseuri >  

Și voi semenii mei sunteți români! Renaște Dacie Străbună!
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Și voi semenii mei sunteți români! Renaște Dacie Străbună!
Stat românesc deci naţiune, sănătoasă.
Pentru tine Românie, țara nașterii mele vreau: un stat românesc demn şi puternic, cu adevărat democratic, cu autorităţi eficiente şi loiale patriei noastre, garantând securitatea tuturor cetăţenilor săi şi respectarea drepturilor şi libertăţilor acestora.  
  
Vreau ca "GLIA României" să fie a românilor, să reprezinte cea mai importantă bogăţie naţională, pe care statul o va proteja în mod eficient. Vreau să oprim înstrăinarea pământului ţării şi irosirea resurselor, vreau recuperarea terenurile şi bunurile înstrăinate fraudulos, vreau oprirea distrugerii pădurilor şi a mediului înconjurător.
Vreau o temeinică educaţie ce poate garanta propăşirea României şi a neamului nostru.
Îmi vreau naţiunea puternică. O naţiune sănătoasă nu poate exista fără o puternică reţea de policlinici şi spitale moderne, finanţate corespunzător şi cu un personal remunerat în mod corect.
România va fi un stat cu adevărat puternic doar în măsura în care va dispune de o armată naţională, bine înzestrată şi antrenată, şi de o industrie de apărare de prim rang.
Vreau o Românie creștină, la temelia sa să fie familia creată în baza căsătoriei între un bărbat şi o femeie.
Mai vreau ca noi semenii să fim de folos României!
Apoi, vă mărturisesc, nimic nu este întâmplator, vom fi oricând ce suntem frații mei, vă pretuiesc!  
  
Referinţă Bibliografică:
Și voi semenii mei sunteți români! Renaște Dacie Străbună! / Gheorghe Şerbănescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2242, Anul VII, 19 februarie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Gheorghe Şerbănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Şerbănescu
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!