CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Eseuri >  

Unde sunt produsele româneşti, simbolurile GLIEI al NEAMULUI şi GRAIULUI românesc?
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Unde sunt produsele româneşti, simbolurile GLIEI al NEAMULUI şi GRAIULUI românesc?  
 
Domnule ambasador Gheorghe Rusu, Excelenţă, voi continua să public "România de altă dată cu tot ce avea mai nobil şi mai sfânt".  
 
Încă odată La mulţi ani fericiţi, Excelenţă!  
 
Direct la ţintă, numai aici:  
 
http://condorinzbor.wix.com/blitzstaredespirit  
 
Pioneza de azi!  
 
Tot ce urmează este un pamflet, orice asemănare cu realitatea românească este o "pură întâmplare", oare?  
 
Azi mai pe la pranz, nu-s eu... însă ce m-a făcut să ies, așa din casă, o evadare pe "prispă", știți voi, m-am impiedicat de mitocănie!  
 
Trebuia să-n jur, până să decid pe cine, l-am injurat de cele sfinte pe cel/cei ce a/au distrus această nație, dar m-am potolit repede, de ce? Timp pierdut, grămada proștilor, nu merită nici măcar înjuratura mea! Proști? Mă întreb și eu, hiene domnilor!  
 
Așa, pe la "colțul șurii" de paie arunc o privire la societate, la punga ei și poate că fiorul interior mă/ne mustră uneori și la început de an, când te tot uiți în pungă, în casă, pe lângă tine, arunci o privire și în interior, omule trezește-te, nu renunța la demnitatea ta!  
 
De multe ori te sperii de ce vezi în tine și asta dacă funcționează bine conștiința, dar din mandrie nu recunoști că ai greșit cu vorba sau cu fapta sau cu gândul!  
 
Eu zic că ar trebui ca măcar acum la început de clepsidră, când am întors-o pentru încă un an, ar trebui să fim români, să iubim, mulțumesc!  
 
Referinţă Bibliografică:
Unde sunt produsele româneşti, simbolurile GLIEI al NEAMULUI şi GRAIULUI românesc? / Gheorghe Şerbănescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2218, Anul VII, 26 ianuarie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Gheorghe Şerbănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Şerbănescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!