CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Gheorghe Păun         Ediţia nr. 2077 din 07 septembrie 2016        Toate Articolele Autorului

Gheorghe PĂUN - LANSARE DE CARTE - EVENIMENT
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Luni, 10 octombrie, ora 17:00, în sala mare a Centrului de Cultură şi Arte „George Topârceanu” din Curtea de Argeş, se va lansa volumul „Cumpăna României” (Editura Christiana, 2016) de Calin Georgescu, expert internaţional in dezvoltare durabilă.  
 
Cititorii revistei „Curtea de la Argeş” îl cunosc pe autor, din revistă (a se vedea numărul din august 2016), din conferinţa ţinuta la ziua revistei, ediţia 2015, de pe internet şi de la televizor.  
 
Este vorba despre o carte care propune un proiect de ţară, pune diagnostice lucide lumii şi României deopotrivă, dar propune şi soluţii realiste, ba chiar urgente („hrană, apă, energie”, sub sloganul „Pentru noi, prin noi înşine!”), o carte care se poate constitui într-un benefic program de guvernare.  
 
Vă vorbi despre carte prof. Pavel Chirilă (postfaţator al volumului. Cartea are şi doua prefeţe, una semnata de Eugen Mihăescu, membru de onoare al Academiei Române, şi una de subsemnatul). Îşi va prezenta ideile autorul, într-o scurtă prelegere.  
 
Sunt aşteptaţi iubitorii de cultură, prietenii revistei, toţi cei interesaţi în „mersul lumii”, în soarta României – aflată în cumpană în această vreme.  
---------------------------------  
Academician Gheorghe PĂUN  
Curtea de Argeş  
5 septembrie 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
Gheorghe PĂUN - LANSARE DE CARTE - EVENIMENT / Gheorghe Păun : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2077, Anul VI, 07 septembrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Gheorghe Păun : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Păun
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!