CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aniversari >  

CU DUMNEAVOASTRĂ SE VA REÎNFĂPTUI DREAPTA RÂNDUIALĂ A ISTORIEI PE MALURILE PRUTULUI: UN NEAM ROMÂNESC, O ŢARĂ ROMÂNEASCĂ
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Distinse Domnule Academician Nicolae Dabija,  
 
Ziua Dumneavoastră de naştere e un motiv, cu emotie aşteptat, ca să vă reiterăm privilegiul nostru de a vă avea onorant Consătean, prin adoptie, respectiv Cetăţean de Onoare al comunei noastre.  
 
Nu pierdem prilejul de a vă putea transmite din nou cele mai alese gânduri ale noastre, cu referire la sănătatea Dumneavoastră fizică, la puterea de a pune în valoare comoara cea "în adâncuri înfundată" a fiinţei Neamului nostru, sondabilă doar de către iniţiaţii care deţin codul, respectiv Poeţii, între care sunteţi cel dintâi. Dar mai ales, dorim putere nezdruncinată braţului în care ţineţi sus Condeiul - stindard în lupta pentru regăsirea deplină, atât cultural-spirituală cât şi politic-statală, a Neamului nostru răstignit între Răsărit şi Apus. Cu Dumneavoastră, avem credinţa nestrămutată, se va reînfăptui dreapta rânduială a Istoriei, pe malurile Prutului: un Neam Românesc, o Ţară Românească.  
 
Dezlegaţi Prutul, Cinstite Tribun Nicolae Dabija, de blestemul de a ne fi hotar înlăuntrul Vetrei Strămoşeşti!  
 
Aşa să vă ajute (aşa să ne ajute) Dumnezeu!  
 
La mulţi ani!  
 
Ionuţ Gospodaru, primarul comunei Mirosloveşti, judeţul Iaşi  
Gheorghe Pârlea, învăţător  
 
Referinţă Bibliografică:
CU DUMNEAVOASTRĂ SE VA REÎNFĂPTUI DREAPTA RÂNDUIALĂ A ISTORIEI PE MALURILE PRUTULUI: UN NEAM ROMÂNESC, O ŢARĂ ROMÂNEASCĂ / Gheorghe Pârlea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1656, Anul V, 14 iulie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Gheorghe Pârlea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Pârlea
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!