CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Versuri > Cuvinte >  

Dis/curs 2

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
#multpreaonorabili cetățeni, aşa cum spuneam în #antevorbireamea anterioară, drumul pân' la stele a fost, este şi va fi. Nimic nu va schimba acest fenomen. Nici chiar eu, Nimeni, cititorul de rând, care vă îngroaşă numărul de ,,plăcituri,, din casa voastră virtuală. De nu aş trece, peste pragul distinselor voastre creații poetice, n-ați avea nicio valoare. Ceea ce scriu eu, nu ajunge la nasurile voastre, mult prea înalte şi lipsite de miros. Poezia mea e fadă dar plină de simțăminte, se deplasează singură şi se cuibăreşte în sufletele care ştiu cum să o îmbrace. Nu e deşirată şi încâlcită, ca un ghem de lână zmotocit de pisici, că nici dracul nu le poate descurca(unele). Vocabularul domniilor voastre, se hrăneşte din vocabularul meu, lipsit de esență, dar original. Ştiu că nu-mi citiți sufletul pentru că dacă v-ați oglindi în el, v-ar aminti de unde ați plecat, şi doare, mai ales ,,deştele,, fine, dacă v-ar sensibiliza ,,măzgăleaua,, mea. De aceea vă spun răspicat: Nu mă placeți!  
ATÂT AM AVUT DE SPUS.  
.  
Aceeași - (imagine - internet)  
Referinţă Bibliografică:
Dis/curs 2 / Georgeta Zecheru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2362, Anul VII, 19 iunie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Georgeta Zecheru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Georgeta Zecheru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!