CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  

George TERZIU - MESAJ CULTURAL AL GRUPUL CERVANTES-INSPIRESCU
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Stimaţi autori!  
Citiţi acest mesaj până la capăt, merită!  
 
1. Dacă aveţi o carte de valoare în lucru vă putem ajuta cu o sponsorizare!  
Atenţie! Nu va sponsorizam noi ca editură, dar suntem în contact cu firme care sunt dispuse să ajute cultura româna.  
Avem nevoie din partea dvs de câteva date:  
a) Prezentarea unui cv cultural  
b) Date tehnice privind cartea în lucru: formatul, titlul, nr. pagini, subiectul, tirajul.  
c) Condiţii: să fie carte de calitate, să aibă valoare literară, să nu aibă conţinut licenţios.  
 
2. Editura Inspirescu organizează concursul semestrial de editura având ca premii tipărirea unui nr. de 3 cărţi, tiraje modice (între 30 şi 50).  
Cartea trebuie să aibă minim 50 pagini şi maxim 150 pagini, corectate, cu motto pe baza căruia se va recunoaşte autorul. Cărţile premiate vor fi anunţate pe pagina de facebook.  
 
 
3. În luna mai 2015 cărţile care vor apare la Editura Inspirescu, vor avea prefaţa şi grafica de coperta GRATUITĂ !  
 
4.Până pe data de 5 mai 2015 aşteptam lucrări scurte (orice gen) materiale de prezentare organizaţii cultural şi evenimente culturale, pentru numărul 17 al revistei Internaţionale de Cultură Cervantes. Revista va fi prezentată la Festivalul literar din 20 mai de la Ramnicu Valcea.  
 
5.Editura Inspirescu pregăteşte apariţia unei noi antologii. Antologia va avea ca tema meditaţii şi eseuri (proză scurta). Dacă aveţi material pentru această antologie ne puteţi contacta pentru detalii.  
 
(Coordonator antologie:Liliana Terziu, tel. 0726 178 684, gliliana920@mail.com).  
 
6.În luna martirizărilor 2015 editura noastră a editat 16 cărţi.  
 
Contact general:  
 
Georgie TERZIU  
Tel. 0732 407 032  
29 aprilie 2015  
 
Referinţă Bibliografică:
George TERZIU - MESAJ CULTURAL AL GRUPUL CERVANTES-INSPIRESCU / George Terziu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1580, Anul V, 29 aprilie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 George Terziu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de George Terziu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!