CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Cultural > Artistic >  

George ROCA - PIANISTA CORINA UNGUREANU-KISS ÎNTR-UN CONCERT EXTRAORDINAR DIN GERMANIA
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Asociaţia Artiştilor Germană organizează pe 13 ianuarie 2017, de la orele 19:00, Concertul Extraordinar de Anul Nou.  
 
La Sala „Bechstein” din Düsseldorf (NRW) pot fi ascultate piese de la prelaclasic până la muzică contemporană/modernă, unde pianista Corina Ungureanu-Kiss va interpreta o lucrare modernă „Epitaf II” (1987/1995) a compozitoarei românce Dora Cajocaru*.  
 
Criticii de specialitate o apreciază pe Corina Ungureanu-Kiss ca pe o muziciană fascinantă pentru calităţile ei interpretative, dovedind de fiecare dată o continuă reflectare asupra stilului componistic. A concertat în mai multe ţări (Ungaria, Belgia, Luxemburg, Italia, Spania, USA), însă cea mai susţinută prezenta artistică se înscrie în Germania.  
-------------------------------  
* Dora Cojocaru (n. 1963, Baia Mare) a absolvit Academia de Muzică din Cluj-Napoca şi Hochschule für Musik Köln. Este doctor în muzicologie, a obţinut 13 premii pentru compoziţie şi muzicologie, iar din 2002 trăieşte în Canada.  
 
Referinţă Bibliografică:
George ROCA - PIANISTA CORINA UNGUREANU-KISS ÎNTR-UN CONCERT EXTRAORDINAR DIN GERMANIA / George Roca : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2191, Anul VI, 30 decembrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 George Roca : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de George Roca
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!