CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Geo Stroe         Ediţia nr. 1921 din 04 aprilie 2016        Toate Articolele Autorului

Geo STROE - COMUNICAT CU PRIVIRE LA STAREA NAŢIUNII ROMÂNE LA ECHINOCŢIUL DE PRIMĂVARĂ A ANULUI 2016
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
COMUNICATUL nr. 4 din 4. 04. 2016  
al Gărzii DacoRomâne (G.D.R.) şi a Cabinetului DacoRomânesc (C.D.R.), al Fundaţiei Academia DacoRomână ”Tempus DacoRomânia ComTerra” (F.A.D.R.T.D.C.) şi al Societăţii ”Carpaţii” din cadrul Blocului Unitatea Naţiunii (B.U.N.)  
Bucureşti, nr.4  
din 4. 04. 2016  
(4. 04. 12 016 după Zamolse (d.Zm.) din Calendarul DacoRomânilor)  
 
Conducerile reunite ale Gărzii DacoRomâne (G.D.R. constituită din Senatul A.D.R.) precum şi cea a Cabinetului DacoRomânesc (C.D.R.) al Fundaţiei Academia DacoRomână ”Tempus DacoRomânia ComTerra” şi Societatea ”Carpaţii” din cadrul Blocului Unitatea Naţiunii (B.U.N.), analizînd starea naţiunii la echinocţiul de primăvara al anului 2016, în vremea dictaturii ”tehnocrate” a coruptului Klaus Iohannis, instaurate prin fraudă şi a regimului „guvernului său” înscăunat prin manipularea tineretului ca urmare a unui atentat terorist, sunt împuternicite să declare următoarele:  
 
- constatînd că al doilea război mondial nu s-a încheiat pentru România trădată, întrucît marile puteri menţin consecinţele Pactului criminal Ribbentrop-Molotov, iar al treilea război mondial a început în Siria;  
- ţinînd cont că, după complotul politico-militar, terorist, internaţional, sîngeros, reuşit al marilor puteri contra României în decembrie 1989, denumit ”revoluţie”, ţara e ocupată de U.E. şi de N.A.T.O. a devenit colonie, ţintă şi teatru de război, iar românii sunt carne de tun - pentru interese străine;  
- constatînd că unele puteri vor să nu mai avem patrie, nici stat naţional şi că şansa Renaşterii dacoromâneşti este numai rezistenţa prin cultură, prin cultivarea limbii şi a creativităţii, şi că pentru refacerea Daciei lui Burebista, vom consolida rezistenţa culturală pentru a supravieţui prigoanei şi de acum încolo;  
- respingînd politicile euro-atlantice ale N.A.T.O.-U.E., ale întregului Apus care a apus de multă vreme;  
- ţinînd cont de pregătirile de război ale marilor imperii care vor confruntare militară,  
- apreciind că vremurile s-au schimbat şi că trebuie să căutăm alţi aliaţi cum ar fi chinezii, BRICS, care ne respectă valorile, pentru a fi de partea învingătorilor în viitorul conflict mondial iminent,  
 
Reamintind că:  
 
A.- Acum trei sferturi de veac, la 1 aprilie 1941 un grup de peste 3.000 de români din mai multe sate de pe valea Siretului (Pătrăuţii-de-Sus, Pătrăuţii-de-Jos, Cupca, Corceşti, Suceveni), purtînd în faţă icoane, prapuri şi cruci din cetină, a format o coloană paşnică, şi s-a îndreptat spre noua graniţă sovieto-română, la Fîntîna Albă. În poiana Varniţa, la circa 3 km de graniţa română, grănicerii sovietici i-au somat să se oprească. Sovieticii au deschis focul în plin cu mitraliere, secerîndu-i. Supravieţuitorii au fost urmăriţi de cavalerişti şi spintecaţi cu sabia, traşi cu caii şi îngropaţi de-a valma cei ucişi cu cei răniţi, după care oamenii Moscovei au turnat var peste gropile comune în care unii dintre cei îngropaţii erau încă vii. După masacru a fost declanşată o operaţiune vastă de represalii. Astfel, în noaptea zilei de 12 spre 13 iunie 1941, peste 13.000 de români au fost ridicaţi din casele lor şi deportaţi în Siberia şi Kazahstan. De aceea, la 1 aprilie este comemorată Ziua Naţională în memoria românilor - victime ale masacrelor de la Fântâna Albă şi alte zone, ale deportărilor şi ale Foametei organizate de regimul totalitar sovietic în nordul Bucovinei şi întreaga Basarabie.  
 
B. Se împlinesc 72 de ani de la bombardamentele criminale ale aviaţiei americano-engleze, iar, de regulă. criminalii se întorc la locul crimei. La 4 aprilie 1944, cu cîteva luni înainte de terminarea războiului şi în zilele următoare, Bucureştii, în special obiectivele civile şi oameni de rînd în zona Gării de Nord şi cea centrală, au fost bombardaţi masiv. Bilanţul arată că de-a lungul a 17 bombardamente aeriene, executate de americani şi englezi au acţionat 3 640 de avioane de bombardament, de diferite tipuri, însoţite de peste 1 830 avioane de vînătoare pe timp de zi. Au fost ucişi peste 5 540 de locuitori români, 3 370 răniţi, iar peste 47 970 au rămas fără adăpost. Au fost distruse parţial peste 3 470 de case, şi cam tot atîtea incendiate. Morţii au fost îngropaţi la o margine a cimitirului Calvin, ulterior desfiinţat. De civilii nevinovaţi ucişi de anglo-americani nu mai vorbeşte nimeni, nici nu mai se ştie pe unde le zac osemintele. Cu toate acestea, românii au ridicat două monumente închinate aviatorilor criminali care au fost doborîţi de aviaţia româno-germană, lîngă victimile lor. Am văzut personal pe aviatorii supravieţuitori pe peronul gării din Sinaia, antrenîndu-se milităreşte pentru ceremonia la care erau invitaţi de oficialii români, acum aliaţi. Din cîte ştiu din presă, nu au fost obligaţi, ca aliaţi, să depună o floare la mormîntul nefericiţilor seceraţi de bombardamentele lor.  
 
Nici un guvern român de atunci şi pînă azi nu a făcut nimic întru memoria românilor morţi din aprilie, dar ascultă slugarnic de marele aliat care, prin ambasadori sau locţiitorii lor, îşi aroga drepturi de guvernatori de colonie, bombardînd politico-economic mai devastator ca în aprilie în Romania de azi. Rezultatul este că România de azi a devenit din cea mai pro-americană de după complotul lor ruso-americano-euroatlantic din decembrie 89, cea mai anti-americană din estul Europei tocmai prin comportamentul de stăpîni de sclavi. Probabil că asta doreşte administraţia americană: să ne piardă, să ne aliem cu polonii şi cu ungurii ca să ne eliberăm de sub sclavia euroatlanticilor şi să acceptăm prietenia eternă chineză. Morţii noştri au rămas în istorie doar o ”pagubă colaterală”. Tot ei, americanii, au cerut Dobrogea lui Antonescu, iar conducătorul ţării, spre cinstea lui, i-a refuzat. Oare acum că au tot ce au cerut, inclusiv toată România în genunchi, de ce monumentele dedicate aviatorilor americani în Cişmigiu, sunt bine păzite, iar morţii noştri nu au nici măcar un loc de veci? De ce nu le păzesc românii pe cele ale ruşilor, turcilor etc., foşti ocupanţi, iar guvernele slugi ale SUA-UE duc grija unor nefericiţi aviatori? Ei au ucis bieţi civili, prin gări şi tramvaie, pe trotuare şi prin pieţe, nu militari în război, au doborît case, nu uzine militare, nici cazărmi. Morţii noştri nu contează, numai morţii stăpînilor au valoare. Vai de capetele statului nostru, cînd peste 3 000 de oameni nevinovaţi zac sub glie fără mormînt, fără de cruce şi flori, iar noi păzim monumente închiate unor piloţi criminali, doar că sunt ai aliatului nostru strategic. Aceşti aliaţi au terminat şi economia românească, şi Armata română, şi demnnitatea naţională, au impus preşedinţi şi guverne în mod nedemocratic, se opun Reîntregirii, ca şi fostul aliat german care s-a reîntregit...dar..., cu care, iar suntem aliaţi. Bombardamentele şi masacrul de la Fîntana Albă nu au avut nici o logică, doar scopul de a semăna teroare şi a demonstra ura contra românilor.  
 
C. Unii sărbătoresc azi intrarea în N.A.T.O. a României. Dacă ar fi fost cinstiţi, natoiştii ar fi păstrat Armata României aşa cum a fost, puternică şi capabilă să îşi apere ţara împotriva oricărui agresor. Aşa ar fi contat în NATO ca un puternic aliat pilon. N-ar fi impus reducerea armatei la un număr de zece ori mai mic. Atunci cînd afirmă că 90% din rezervisti sunt comunişti ca să îi lase fără nici o pensie militară, după o viaţă de militar, mai este România membră aliată NATO? Vor să ne apere ei? Niciodată n-au murit americanii în locul românilor! Aşa, suntem slugile lor, nu aliaţii lor. Aşadar, ne tratează ca pe învinşi, nu am intrat noi, ne-au ocupat şi dezarmat ei. Comemorăm, într-adevăr, distrugerea Armatei României. NATO ne vinde vechituri puţine, din secolul trecut, de care şi rîd şi copiii, mai scump decît dacă ar fi noi-nouţe. Ce-ar mai putea face azi România, dacă NATO, în înţelegere cu Rusia, ar decide să-i lase pe ruşi să creeze pentru ei Moldova pînă la Carpaţi, iar Ungaria să ia împreună cu Austria Transilvania? Ei, oricînd ne pot vinde la ruşi scriind pe un şerveţel, doar se înţeleg bine după războaie la împărţirea lumii între ei.  
 
D. Ziua Jandarmeriei. Ea devine şi rămâne adevărata armată de interior, cealaltă armată este expediţionară, mercenară în NATO, luptă pentru bani, în interesul altora, nu al României. Un singur avantaj: învaţă să lupte în războiul contemporan. Însă jandarmeria e consolidată în secret pentru a reprima revolta naţională iminentă contra ocupaţiei străine. Va fi jandarmerie naţională dacă va întoarce armele contra ocupanţilor şi nu va schilodi pe protestatarii, dacii liberi, care vor să redevină stăpîni la ei acasă. Altfel, va fi desfiinţată fără milă şi întemeiată, în locul ei, o Gardă Naţională care să asigure libertatea în interior, nu liniştea capitalului străin şi a aliaţilor în colonia de azi care este România.  
 
Faţă de cele de mai sus, conducerile reunite recomandă următoarele concluzii, acţiuni şi idei, va acţiona împreună cu alte organizaţii cultural-ştiinţifice, politice, profesionale, artistice, de creaţie, tehnice, educative astfel:  
Totul se plăteşte pe lumea asta. Morţii nevinovaţi strigă din pămînt cu ochii plînşi că vor dreptate.  
 
1). Pentru ca România să fie liberă, reîntregită, fără dictatori în ţară sau ambasadori-guvernatori, trebuie să luptăm din greu, continuu şi pînă la sacrificiu suprem. Românii nu mai vor nici regimul tehnocrat dictatorial Klaus–Csalas al capitalului străin, nici amestecul străin în deciziile politico-juridice ale ţării din partea ambasadorilor SUA-NATO-UE, a consilierilor străini care controlează instituţiile de stat, ori agenţi acoperiţi sau descoperiţi ai unor servicii secrete străine infiltraţi de sus pînă jos.  
2). Naţiunea noastră cunoaşte sacrificiile pe care ni le impun aşa zişii iluminati – iudeokazaro-masoneria euro-atlantică. Naţiunea suferă, este pregătită să suporte prigoana, victoria va fi a noastră, în final.  
3). Procesul ireversibil al Reîntregirii este spre finalizare. Toţi care se vor opune voinţei naţionale vor fi aruncaţi la groapa de gunoi a istoriei. Foaia de parcurs a Sfatului Ţării 2 este pe rol şi poate fi îmbunătăţită.  
4). De la o dictatură coruptă, instaurată prin complot, crimă şi fraudă, ne aşteptăm la decizii contra naţiunii, la tot ce poate fi mai rău. Tehnocraţia ucide democraţia şi salvează dictatura capitalului străin.  
5). Grupul de iniţiativă şi coordonare al pensionarilor militari uniţi într-o singură formă asociativă, face apel la toate organizaţiile, sindicatele, federaţiile, asociaţiile, forumurile, structurile pensionarilor militari să formeze un guvern din umbra.  
6). Armata trebuie să înfiinţeze un nou serviciu secret de vînători (contrainformaţii militare) contra trădătorilor României, pe structura fostei Direcţii a IV-a, care să depună jurămînt militar şi să se pună în slujba celor care au depus un jurămînt militar. Polonia şi alte state s-au trezit! Trebuie publicate toate dosarele de trădători de patrie din secolele XX şi XXI ca să ştie naţiunea pe cine se bazează cînd îşi alege conducătorii. Armata şi Securitatea au fost instituţii naţionale, nu au fost instituţii criminale, aşa cum le acuză aşa zisii aliaţi.  
7). – Chemăm adevărata presă liberă şi demnă, editurile româneşti, mass-media ca tribună a adevărului, democraţiei şi dreptăţii, să se pună la dispoziţia cetăţeanului simplu, cinstit şi iubitor de patrie în limba maternă; azi, presa este alogenă şi comunică doar parţial adevăruri, în rest, minciuni.  
8). În condiţiile în care războiul bate la uşă, somăm pe comandanţii Armatei şi pe şefii serviciilor secrete, generalii avansaţi de Băsescu, pe cei care cunosc mai bine situaţia catastrofală a României în privinţa apărării ţării să-şi respecte jurământul militar, să nu mai răspundă la nici o comandă externă, pentru că vor plăti cu viaţa, acum sau mai tîrziu. Credem în patriotismul şi profesionalismul căpitanilor, maiorilor şi altor grade mai mici din ministerele de forţă şi din serviciile secrete româneşti – ele sunt nădejdea libertăţii noastre. Generalii sunt grade politice – oamenii preşedinţilor. Vom fi iarăşi o naţiune liberă şi suverană şi mai mult decît atît!  
9). Dacii liberi se vor manifesta în interiorul ong-urilor, asociaţii, fundaţiilor, academiilor, universităţilor, asociaţiilor independente din ţară şi ale comunităţilor dacoromâneşti din întreaga lume în care drepturile şi libertăţile românilor trebuie afirmate. În principal, vor acţiona în cadrul Academiei DacoRomână (ca o confrerie zamolsiană de cunoaştere şi acţiune) şi în Garda DacoRomână – ca tribunal moral - constituită în Senatul A.D.R., iar Cabinetul DacoRomânesc – ”guvernul din umbră - statutar, ca un nucleu de acţiune al B.U.N.). Societatea ”Carpaţii” va continua idealul fondator: Reîntregirii Daciei.  
10). – Se împlinesc pe 18 aprilie, 170 de ani de la naşterea lui Nicolae Densuşianu – preşedintele de onoare în eternitate al Academiei DacoRomâne. În spiritul „Daciei preistorice” – Biblia dacilor, testamentul zamolsian al dacoromânilor, opera nemuritoare a marelui Nicolae Densuşianu, vom construi un stat dacoromânesc cu o puternică componentă zamolsian-creştin-ortodoxă. Întrucît vectorul ofensiv militar extern este în esenţă anticreştin, iar Zamolse este primul nostru Iisus, iar Iisus este al doilea Zamolse, viitoarele războaie vor avea un caracter profund religios. Noi suntem pro-dacoromâni şi punctum!  
11). România este împotriva oricărui război, are nevoie de pace, de stabilitate, de dezvoltare şi cooperare reciproc avantajoasă. Ca stat de necesitate europeană, stat-pivot, ca pilon de securitate între Răsărit şi Apus, între Nord şi Sud, România trebuie să-şi valorifice inteligent resursele şi valenţele geopolitice ca vatră a naţiunii-matcă europeană, zămislitoare a unor culturi şi civilizaţii nemuritoare şi în viitor. Trebuie să gîndim ca stăpînii, ca învingătorii! Vae victis! În acest sens, dacă azi, actualii deţinători ai deciziei politico-militare desfăşoară planul A alături de SUA şi, poate, au şi un plan B de rezervă. Noi, dacii liberi, vom afirma deschis, independent, cu orice risc, planul C, care înseamnă ieşirea din capcanele U.E.-N.A.T.O. şi orientarea spre BRICS, în special către China – singura superputere în devenire care este prietena sinceră a României. Conform planului A, o parte va fi cu N.AT.O. - U.E. conduse de S.U.A. (cel mai puternic lider politico-militar actual încă, dar care şi-a pierdut dreptul moral de lider mondial întrucît în mod cinic promovează haosul machiavelic), iar o altă parte cu planul C, cu BRICS, conduse de China. Iar dacă S.U.A. se vor alia cu China – cu atît mai bine ţării. Federaţia Rusă se va fărîmiţa, iar Rusia va fi teritorial cît o Germanie, echilibrîndu-se reciproc. Aliaţii ne-au trădat şi ne vor mai trăda. Am răzbit tot singuri la războaie grele.  
12). Naţiunile nu şi-au epuizat rolul lor în istorie, toate imperiile multinaţionale se vor dezmembra. DacoRomânia va exista pe fundamentul dreptului zamolsian al naţiunilor libere şi suverane, nu pe dreptul imperial al Romei - un drept al forţei, fundament pe care s-a constituit U.E. ca imperiu german anacronic, antinaţional, neobolşevic, impusă prin viclenie ca proiect evreiesc, cu sprijin nazist. Astfel, s-a transformat din Europa naţiunilor libere, în Europa suprastatală, contra naţiunilor libere. O Europă a Naţiunilor Unite şi Suverane - leagănul culturii universale, ca actor global va avea viitor numai dacă va fi reformată din temelii. Centrul lumii este acum în Asia. Europa şi China par acum modelele lumii viitoare. România este europeană, nu asiatică, nici americană, iar China este singura superputere prietenă sinceră a României. Suntem ceea ce am fost şi vom fi ceea ce suntem. România nu este stat de drept, ci un stat băsificat, o dictatură în mănuşă ”tehnocrată” – în fond, trepăduşi bruxellezi la ordinul Berlinului, adică ale Moscovei. Intrarea în N.A.T.O. a însemnat distrugerea masivă a Armatei şi eliminarea multor şanse de a ne mai apăra singuri ţara la nevoie. Fără decizie militară suverană nu există suveranitate naţională. Intrarea în U.E. a însemnat statutul de colonie al României. Europa nu ne ajută să o prindem din urmă, nu ne-a adus bunăstarea ca în vest, ci ne-a mărit sărăcia şi polarizarea: bogaţii mai bogaţi – săraci mai săraci. Statul român este un stat capturat, aproape eşuat. Acum se distruge capitalul autohton sub masca luptei anticorupţie. României, care nu mai avea datorii în 1989, i s-a distrus economia naţională de peste 2 000 miliarde de euro şi a primit din conturile U.E. vreo 7 miliarde, unele scurse prin buzunarele unor mafioţi. Am mai şi rămas datori aproape 100 miliarde de euro! F.M.I., Banca Mondială, de fapt, îndatorează statele ca metoda modernă de neocolonizare/însclavizare.  
13). România poate renaşte destul de rapid dacă e condusă din România, de către români, iar soluţiile pentru problemele noastre vin din conlucrarea românilor de bună credinţă, patrioţi, cinstiţi şi inteligenţi. Obiectivul nr.1 este eliminarea criminalilor de la conducerea României! Imaginaţi-vă care ar fi efectul protestelor a milioane de oameni pe străzi, ca dacii liberi, în toată ţara!… Evenimentele se succed cu o rapiditate mai mare decît puterea de înţelegere a noastră. Haosul planificat de S.U.A., N.A.T.O. şi de U.E. în lume este vizibil cu ochiul liber. Faţă de cele de mai sus, Parlamentul şi naţiunea română trebuie să decidă libere şi suverane.  
14) Cînd îşi vor cere scuze guvernele S.U.A., Marii Britanii, Rusiei (ca stat succesor al U.R.S.S.) în numele statelor lor, pentru odioasele crimelor imprescriptibile contra umanităţii săvîrsite, pentru genocid contra românilor? Au fost măcelariţi, ziua în amiaza mare, oameni lipsiţi de apărare, neînarmaţi, au ars în flăcări, copii, bătrîni, femei, mulţi îngropaţi de vii în pămînt, clădiri şi importante bunuri materiale au fost distruse de o hoardă de criminali care au săvîrşit crime imprescriptibile, genocid contra românilor, în masă. Cerem preşedinţilor, primilor miniştri de mai sus să-şi prezinte scuze naţiunii române îndoliate, descendenţilor celor aflaţi încă în viaţă pământ. Sunt crime imprescriptibile, genocid, ca şi cele de la Hiroshima şi Nagasaki, de la Dresda şi din alte localităţi ale lumii, precum Lidice şi Oradour etc. Oare cum ar arăta dacă ar exista monumentul aviatorilor inamici în acele localităţi? Un aliat, orice stat civilizat, european sau nu, trebuie să respecte memoria civililor nevinovaţi ucişi.  
15) A venit vremea ca unii aliaţi sau vecini să se aştepte la cîteva surprize din partea românilor. Ne tot acuză că noi, românii, am trădat. Numai că, nu noi am trădat lumea liberă, ci lumea liberă ne-a trădat pe noi, iar acum iudeokazaro-masoneria euroatlantică ne doreşte desfiinţaţi ca ţară şi ca naţiune. DacoRomânia este nemuritoare, va dăinui în timp, imperiile se destramă. Vom trăi şi vom vedea. Falşii aliaţi, ori bunii vecini, vor avea timp să cugete după aceea...  
16). Întrucît în materie de securitate şi apărare, cine caută protector, găseşte stăpîn, doctrina naţională a apărării întregului popor cu Oastea cea Mare - Rezerva oştirii, este singura raţională în această situaţie de rezistenţă armată. Vom scăpa curînd de sioniştii khazari, iar Imperiul S.U.A., care şi-a pierdut dreptul moral de a-şi impune ordinea internă drept ordine internaţională, se va prăbuşi. Garda Naţională va renaşte din jurămîntul militar depus de fiecare cetăţean român în cel mai scurt timp. Apoi, ne vom implica pentru ca nici China să nu devină un nou stat hegemonic, ci o mare ţară liberă şi puternică care să rămîne prietena sinceră a DacoRomâniei.  
17). În calitate de preşedinte fondator al Partidului României Europene (care va deveni Partidul Dacilor Liberi, după Congresul extraordinar din septembrie 2016), analizînd legislaţia electorală şi practica DNA, ofensiva băsiştilor care vor să şteargă urmele jafului celor zece ani de guvernare şi care controlează statul încă băsist în acest an electoral, luînd la cunoştinţă despre mascarada electorală, de modul în care se încalcă permanent Constituţia României, am decis ca P.R.E. să nu participle la aceste alegeri locale, care sunt de fapt afaceri între partide. Recomand membrilor fondatori şi simpatizanţilor, avînd în vedere infiltrarea ilegală a unei impostoare băsiste autonumită preşedinte executiv care mai execută ordinele băsiste, să candideze ca independenţi sau pe listele altor partide neparlamentare. Cele 2-3 partide mari, compromise şi controlate de băsişti vor să se eternizeze ca lideri la putere prin rotaţie, cu sprijin străin, prin fraude sofisticate. Aceste alegeri sunt organizate tot de băsişti într-un stat băsist pentru a fi cîstigate tot de băsişti.  
 
Debăsificarea trebuie dusă pînă la capăt, altfel băsiştii se întorc la locul crimelor prin fraudarea voturilor tot de către băsiştii din structurile statului băsist. Deşteaptă-te, române!  
 
Veniţi cu noi în ziua de 9 MAI 2016, orele 19, în Piaţa Victoriei în capitală şi în faţa tuturor consiliilor locale din România şi din pieţele localităţilor în care trăiesc români în lume, pentru a cere respectarea voinţei naţionale de ZIUA SUVERANITĂŢII NAŢIONALE!  
 
Deviza noastră: DacoRomânia va renaşte prin adevăr, dreptate, muncă şi credinţă!  
-------------------------------------------------  
Dr. Geo STROE  
preşedinte fondator FADR  
împreună cu Garda DacoRomână, membrii B.U.N., ai Academiei DacoRomâne şi ai Societăţii ”Carpaţii”, cu colaboratorii şi simpatizanţii din întreaga lume  
Bucureşti, 4 aprilie 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
Geo STROE - COMUNICAT CU PRIVIRE LA STAREA NAŢIUNII ROMÂNE LA ECHINOCŢIUL DE PRIMĂVARĂ A ANULUI 2016 / Geo Stroe : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1921, Anul VI, 04 aprilie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Geo Stroe : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Geo Stroe
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!