CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aparitii >  

Prietenii literare Baia Mare - Drobeta Turnu Severin
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Un nou număr al revistei eCreator intitulat „Prietenii literare Baia Mare - Drobeta Turnu Severin” va ieși miercuri de la tipar - 360 de pagini de frumos. 
  
Scriitorii de frunte din gruparea ECREATOR vor pleca joi la Drobeta Turnu Severin, unde vineri 22 aprilie, de Zilele Severinului va avea loc lansarea acestui număr special susținut financiar de doamna Gabriela Dobrota. 
  
Semnează în acest număr Rosiianu I. Romeo, Viorel Mirea Scriitor, Vasile Muște, Ioan-Pavel Azap, Dan Şalapa, Gabriel Cojocaru, Nicolae Scheianu, Costel Avrămescu, Carmena Baintan, Ela Bălescu, Gabriela-Mimi Boroianu, Nicolae Calițoiu, Cristian Alina, Cornelia Dita, Dragoş Gelu, Ioan Dragoş, Eugen Dulbaba, Mihai Ganea, Anna Eichert Giurcă, Dragomir Ignat, Loredana Florentina Mădălescu, Vasile Morar, Mirela Orban, Ioan Potop, Victor Rusu, Constantin Stana, Dinuț Titu, Daria Dalin, Grig Gociu, Marian Ilea, Viorica Stăvaru, Gligor Viorica, Ioan Hotea, Nicolae Jinga, Stefan Maris, Maria Biltiu, Iza Corina, Podut Maria Mirela, Corbu Daniel, Eugenia Dumitriu, Lucian Gruia, Gelu Negrea, Virginia Paraschiv, Voichita Veres, Ana-Cristina Popescu, Dorina Stoica si Ioan Vasiu. 
  
Mulțumesc din suflet și felicitări tuturor celor ce au participat la realizarea acestui număr al revistei. Felicitări Romeo Ioan Rosiianu pentru inițiativa acestui proiect măreț, pentru șansa oferită de a ne cunoaște între noi nu doar ca scriitori ci în primul rând ca oameni. Pentru bucuria de a aduce la aceeași masa nordul și sudul țării într-o întâlnire de excepție în jurul acestor pagini încărcate de frumos, a acestei reviste care scrie istorie așa cum nu s-a mai scris! 
  
Mulțumesc totodată și doamnei Gabriela Dobrota care s-a implicat financiar alături de Romeo în realizarea acestui proiect realizând importanța lui pentru cultura românească, proiect ce se vrea un liant al românilor și nu doar al scriitorilor din această țară, un descoperitor de frumos, o mărturie a existenței noastre dată posterității! 
  
Felicitări tuturor și mult succes! 
  
Referinţă Bibliografică:
Prietenii literare Baia Mare - Drobeta Turnu Severin / Gabriela Mimi Boroianu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1934, Anul VI, 17 aprilie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Gabriela Mimi Boroianu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gabriela Mimi Boroianu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!