CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Versuri > Ipostaze >  

PARFUM DE TRANDAFIRI GALBENI
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
O zi  
"Fiecare zi este o binecuvântare, mai ales atunci când sufletul știe acest lucru și este recunoscător pentru darul primit.  
Fiecare zi este o încercare, dar și o provocare pentru cel ce stie să îndrăznească și să privească lumea cu alți ochi.  
Fiecare zi este o enigmă a tuturor posibilitătilor, a viselor și a frumuseții ascunse în fiecare clipă.  
Fiecare zi este suma lecțiilor învățate și a experienței acumulate, rezultatul gândurilor pozitive și a tăriei de caracter, totalul amintirilor, a viselor frumos colorate din minte.  
Fiecare zi este un miracol, fiindcă oferă zeci de șanse celor care au nevoie, sute de oportunități celor care le cer, mii de prilejuri celor care se roagă în tăcere.  
Fiecare nouă zi este speranța cu care trăim în suflet, brațul de care ne agățăm pentru a ne ridica din mocirla păcatului, pasul pe care îl facem în direcția fericirii, lumina care ne conduce mai aproape de țelul dorințelor.  
Fiecare zi este o minune, un dar inestimabil care are puterea de a schimba viețile și de a transforma suflete.  
  
O aromă:  
PARFUM DE TRANDAFIRI GALBENI ....  
  
Unica mireasma ce o resimt mereu...  
  
diafană și puternică ești... în sufletul meu,  
  
acea candoare din privirea-ți dulce  
  
acel nu știu ce ..amintirea ta îmi mai aduce,  
  
nu știu de ce se păstrează doar în mine,  
  
nu știu de ce dragostea la tine nu ține.  
  
de ce se șterge din inima-ți caldă,  
  
de ce uiți cum ne simțeam noi odată .... 
Referinţă Bibliografică:
PARFUM DE TRANDAFIRI GALBENI / Gabriela Maria Ionescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3341, Anul X, 23 februarie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Gabriela Maria Ionescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gabriela Maria Ionescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!