CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Povestiri >  

Când ne pierdem de noi...
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Uneori amintirea chipului tău se insinuează prin sufletul meu, ca printr-o ușă uitată deschisă, nelăsând însă nici o urmă a trecerii sale. 
  
Alteori provoacă un val seismic de durere și încrâncenare, ce tare doare, ce tare! 
  
Deseori e doar ca o duioasă emoție ce îmi curge prin vene; o licoare alcoolică înfierbântând netrăirile și lacrimile restante, uitate pe aici de iubirea noastră... 
  
Ea rareori este vara părăsită de noi pe o plajă pustie în mirosul algelor putrezite prin nisipuri cu mii de scoici ascuțite ce mi rănește tălpile adânc iar urma pașilor este însângerată sfâșirere. 
  
Sau doar un val înspumat de mare, alb și rece ce te îngheață și te transformă în stânca gri spartă de vânturi îndărătnice din toamne sumbre fără de sfârșit. 
  
Un jalnic cuib de păsări pierdut, acum dezagregat de alte ciocuri ce caută a-și face cuibul lor mai traininc, furând de ici de colo materiale gata folosite. 
  
Inutile cuvinte aruncate ca și ambalaje ale sentimentelor ce nu au înflorit în primăvara iubirii noastre. 
  
Cum de s-au stins așa de brusc focurile ce ne însuflețeau când eram împreună, câtă risipă de iubire și lumină era pe chipul tău drag. 
  
Câte fierbinți îmbrățișări, câte puternice chemări nerostite ce treceau bariera comunicării verbale la nivelul telepatiei. 
  
Zâmbete și atingeri, nesfârșite doruri ce ne aduceau mereu împreună , căci nu ne simtem întregi decât uniți într-un dans erotic fără de sfârșit! 
  
Se spune că ce arde prea intens, se stinge prea brusc și fără preaviz,cam așa a fost și cu noi. 
  
Ne-am pierdut și ne-am însingurat mult prea brusc și fără vre un semn de avertizare! 
  
Referinţă Bibliografică:
Când ne pierdem de noi... / Gabriela Maria Ionescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2802, Anul VIII, 02 septembrie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Gabriela Maria Ionescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gabriela Maria Ionescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!