CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Poeme > Rasfrangere >  

 O SEARĂ LINĂ !!! 

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Îndemnuri din inimă:  
 
-Suntem diamante de culoare şi frumos !  
 
În fiecare dintre noi se află un miracol, trebuie să avem încredere în noi înşine şi acel dar nemaivăzut va ieşi la iveală în cel mai bun moment, nici mai devreme nici mai târziu!
Miracolele se întâmplă celor ce cred! Suntem frumoşi, fiecare e unic şi irepetabil, fiecare faţetă are aspecte nebănuite, fiţi preţioşi prin fiecare gest şi gând dăruit celorlalţi pentru a va înmulţi progresiv, căratele sufletului!  
 
-Lăsaţi-va grijile deoparte, acordaţi-vă un moment de respiro care să va încarce bateriile cu energie vie.  
 
-Ascultaţi o muzică relaxantă, visaţi la pace şi linişte, beţi un ceai de tei cu miere şi lăsaţi-vă imaginaţia să călătorească unde aţi preferă să fiţi dacă s-ar putea fizic, dacă nu; măcar mental fiţi acolo!  
 
-Citiţi o carte bună sau măcar o poezie să va umpleţi de frumos !
- Scoateţi-va persoană ce vă e dragă la o plimbare pe jos, nu la Mall, într-un parc, la o expoziţie sau la un concert în aer liber; este atât de frumos afară, parfumul teilor ne îmbracă , să profităm de momentul acesta unic !  
 
-Realuati legătură spirituală cu oamenii dragi vouă, aprindeti o lumânare albă pentru cei stinşi prea devreme, pomeniţi-i în gândul vostru frumos şi păstraţi-le un moment de reculegere şi aducere aminte !
SUNTEM CREAŢII DIVINE , frumosul ne umple viaţă din toate părţile , de ce alegem să vedem urâtul şi să fim nemulţumiţi şi încruntaţi???
-Alegeţi să vedeţi şi să păstraţi în inimii splendorile lumii acesteia!
-Viaţă este acum şi aici trăiţi-o că şi cum ar fi ultima clipă ! -Nu escaladaţi supărarea, aruncaţi la gunoi lucrurile care va fac rău ! -Păstraţi doar binele, prin el, prin iubire sinceră de oameni şi de viaţă ; dar mai ales de Dumnezeu -înălţaţi-vă !
-Fiţi binecuvântaţi !  
 
Referinţă Bibliografică:
 O SEARĂ LINĂ !!!  / Gabriela Maria Ionescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2354, Anul VII, 11 iunie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Gabriela Maria Ionescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gabriela Maria Ionescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!