CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Cugetari >  
Autor: Gabriela Docuță         Ediţia nr. 2850 din 20 octombrie 2018        Toate Articolele Autorului

Călătorie către empatie
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Călătoria către sufletul tău are o singură cale care-ți aduce bucurie şi aceea este adevărul. E atât de greu să admiți că ai greşit, dar este eliberator gândul ce-ți trezeşte conştiința. Nu poți iubi viața dacă nu-i oferi sinceritate, deoarece ea îți returnează ceea ce îi dai. Şi cum poți s-o iubeşti dacă primeşti minciuni şi iluzii? Te superi pe ea şi te consideri nedreptățit,dar ea respectă legea cauză efect şi nu-ți poate oferi altceva. Chiar şi sub masca binelui putem întâlni uneori, fără să ne dăm seama, un lucru ascuns care este opusul a ceea ce pare. Inteligența rațiunii ne poate ajuta, dar singura care ne salvează e înțelepciunea. Ea e rațiune şi simțire. Dacă simți că îți faci rău şi ție atunci când faci cuiva,ai mai face-o? Eu consider că empatia este al şaselea simț care nu poate da greş. Să inveți a simți durerea pricinuită altcuiva este dureros de greu, dar îti va aduce, intr-un final,, armonia unei vieți fără regrete.Fiți voi înşivă şi aveți curajul să faceți un exercițiu al empatiei, cine ştie ce veți primi, in schimb, pentru efortul acesta?... 
Referinţă Bibliografică:
Călătorie către empatie / Gabriela Docuță : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2850, Anul VIII, 20 octombrie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Gabriela Docuță : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gabriela Docuță
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!