CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Libertate >  
Autor: Gabriela Docuță         Ediţia nr. 2570 din 13 ianuarie 2018        Toate Articolele Autorului

Show must go on
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Doar de pe tărâmul intunericului poți a vedea vie lumina care pâlpâie intr-un fir de viață şi nu-ți trebuie decât să crezi in puterea ei ca să reuşesti să te agăti de ea. Nimic nu poate doborî omul care îl ține pe Dumnezeu de mână.Moartea o poți opri doar prin arta de a visa cum este să te simți cu adevărat liber de prejudecățile tale.Infruntându-ți durerea şi suferința poti elibera lumea de toate polaritătile. Tu eşti adversarul din viața ta şi jocul contrastelor ți se desfăsoară in față. Cel care cade nu are adversar, asa că infruntă-te pe tine insuți şi continuă jocul. Dacă pariezi pe tine, viața va paria si ea - la rândul ei - pe tine.Omule, ai uitat că eşti creatorul lumii tale! Nu mai accepta să fii pionul in jocul vieții, fii jucătorul şi te vei regăsi prin creatorul tău, asa cum esti: creatie divină!... 
Referinţă Bibliografică:
Show must go on / Gabriela Docuță : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2570, Anul VIII, 13 ianuarie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Gabriela Docuță : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gabriela Docuță
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!