CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Libertate >  

Vaccinare
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Vaccinare  
  
 
Când am fost copil, în şcoală, am fost învăţăt că vaccinarea este utilă. Că astfel ne imunizăm organismul împotriva anumitor boli. Am fugit repede să mă vaccinez. Şi poate din acest motiv anumite boli nu s-au prins de mine. Poate!...  
 
Mai târziu… Mult mai târziu, am întâlnit o bătrânică octogenară care-şi ducea cu greu fiica în spate pentru că nu putea să meargă. Fata avea aproximativ şaizeci de ani, iar picioarele-i erau strâmbe… Mi-au spus că a avut poliomelită de când era mică. Am întrebat-o pe mamă cum de s-a întâmplat şi mi-a spus că din cauza unui vaccin. Deşi n-a vrut să-şi vaccineze fata, medicul a obligat-o, iar perioada a coincis cu epidemia de poliomelită. Fata i s-a îmbolnăvit, iar urmările le suportă şi azi. Medicul n-a păţit nimic, evident!  
 
Mi-am pus atunci întrebarea dacă nu cumva vaccinarea are şi contraindicaţii, iar unele prospecte le scriu destul de apăsat. Ba mai mult, cultura de agenţi patogeni se face pe diverse substanţe destul de dubioase, iar în sinteza vaccinului intervin alte substanţe şi mai periculoase ce rămân în ser. Astfel, prin injectare, ne patrund în organism şi aceste substanţe, mult mai nocive. Şi atunci mă întreb: mă vindec otrăvindu-mă?  
 
Şi poate că n-aş fi aşteptat vre-un răspuns dacă n-aş începe să cred într-o teorie a conspiraţiei, datorită căreia se doreşte împuţinarea omenirii prin îmbolnăvirea ei. Industria farmaceutică şi cea medicală trăieşte deja foarte bine din asta! Aşa că vom plăti mult ca să trăim! Altfel murim!!! Şi dacă punem în legătură acest aspect cu cel al otrăvirii alimentelor pe care deja le observăm în pieţele şi magazinele alimentare, devin tot mai sceptic la argumentele autorităţilor că ne vor binele. Aşa că prefer să mă lase-n pace. Dacă mie mi-e bine aşa, de ce nu mă lăsaţi AŞA?  
 
Refuz să fiu victimă a afacerilor voastre pe seama sănătăţii şi vieţii mele! Asta-i tot ce mi-a mai rămas curat! Dacă nu puteţi să mă respectaţi ca individ, măcar respectaţi-mi alegerea! Şi asta măcar din considerentul că tot aclamăm respectarea „Drepturile omului”, „Dreptul la opinie”, „Dreptul la autodeterminare” şi DEMOCRAŢIA!  
 
19.05.2015  
Referinţă Bibliografică:
Vaccinare / Gabriel Todică : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1600, Anul V, 19 mai 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Gabriel Todică : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gabriel Todică
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!