CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

ZILELE ACADEMICE ARĂDENE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editia din acest an , a 29 a , a fost marcată de un generic pe cât de elitistă pe atât de tristă 
  
In Memoriam 
  
Aurel Ardelean 
  
Se știe, primul rector fondator al Universității de Vest ” Vasile Goldiș” , devenit apoi președinte a trecut în veșnicii la finele anului trecut. 
  
Întru amintire de Zilele Academice în prezența unor oaspeți de marcă din țară și stăinătate , cadre didactice, universitari, studenți, corp profesoral, gazetari, istorici, cercetători , la Biblioteca Universitară Centrală ”Tudor Arghezi” a fost inaugurată Biblioteca Aurel Ardelean. 
  
Sute de manuscrise, sute de cărți, documente , fișe de cercetare dar și obiecte personale, mașina de scris, geanta Diplomat, un set de cravate, un set de ochelari și multe altele sunt, de -acum păstrătoare a memoriei și muncii sale de netăgăduit. 
  
Familia a donat această comoară cât o Viață de Om! 
  
Doamna Rector, prof.univ.Dr. Coralia Cotoraci și Doamna prof.dr Dorina Ardelean au evocat personalitatea marelui plecat iar PS Timotei Seviciu a spus 
  
”Parcă îl așteptăm să ia cuvântul”, 
  
Iată arădenii îi pot cinsti Memoria într-o biblioteca al cărei nume e demn de renume” 
  
Referinţă Bibliografică:
ZILELE ACADEMICE ARĂDENE / Florica Ranta Cândea : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 3056, Anul IX, 14 mai 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Florica Ranta Cândea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Ranta Cândea
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!