CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

Eveniment sub Stindard
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La Arad în luna lui Florar au fost validate lucrările concurentilor care au ales să își expună pe hârtie cerneala muzei inspirative. 
  
Lucrări în poezie sau proza, poeme ori memorii au sosit pe adresa concursului cu un generic demn de fald desfăsurat pe altar de creație din toată țara precum și de la românii fără țară. 
  
Se cunosc rezultatele care marți 14 mai for fi făcute public în timpul unui Simpozion Festiv. 
  
Organizatorii, având un Secretariat tehnic la bord au distribuit însenătatea acestui concurs peste tot care a fost gândit ca un Însemn de recunoștință pentru acei care , în urmă cu 100 de ani își amintesc în preajma zilei de 17 mai de intrarea trupelor românești . 
  
De altfel, cu acest prilej în toată această săptămână la Arad va avea loc o panoplie de manifestări cultural spirituale. 
  
Ne bucură să avem oaspeți care își vor primi premiile, a spus domnul Dorin Ocneriu, unul dintre prganizatori. 
  
Referinţă Bibliografică:
Eveniment sub Stindard / Florica Ranta Cândea : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 3055, Anul IX, 13 mai 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Florica Ranta Cândea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Ranta Cândea
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!