CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

FIII SATULUI BODROGU VECHI MAI APROAPE DE MĂNĂSTIREA SUFLETELOR - PARTEA I
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La a patra ediţie a Întâlnirii cu fiii satului dintre ape, Mureşul a fost mult mai blând şi a legănat oaspeţii români din satele aparţinătoare oraşului Pecica, dar şi pe românii adoptaţi de platoşa românismului din Serbia, Uzdin, în frunte cu Excelenţa Sa, Domnul Consul Gheorghe Dinu, Consulatul românilor din Vârşeţ, cât şi cu reprezentanţi ai forurilor culturale, Anişoara Ţăran, Bunicuţele din Uzdin, pictoriţe naive sau mass media de expresie românească. Judeţele Arad, Timiş, Caraş, localnici cu ce au avut mai bun, coşuri cu fructe, plăcintă dulce, tocană de porc, berbecuţ, dar şi Tăiţeii de Casă adunaţi în Festivalul lor au făcut o atmosferă de Sărbătoare a Sfintei Maii Mari. Slujbă de pomenire, lansare de carte, Petre Ugliş Delapecica, Destinul unui dascăl, autor prof. Delia Chevereşan prin cuvintele de apreciere ale prof. dr. etnolog, Otilia Hedean, concerte de muzică populară, laică, religioasă, hora bodroganilor ş.a. au încântat adunarea. 
Referinţă Bibliografică:
FIII SATULUI BODROGU VECHI MAI APROAPE DE MĂNĂSTIREA SUFLETELOR - PARTEA I / Florica Ranta Cândea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2787, Anul VIII, 18 august 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Florica Ranta Cândea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Ranta Cândea
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!