CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

ZIUA ÎNVĂȚĂTORULUI LA LICEUL PEDAGOGIC ARAD SERBATĂ ÎN CIREȘAR PRIN LANSAREA CĂRȚII ANTOLOGIE SCRISĂ DE ELEVI CU UN TITLU SIMBOLIC SIMPLEX ARTIFEX

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Ferice de dascălii care ascultă de grațiadin condei a elevilor de cenaclu! Planete! Arad   
Liceul Pedagogic a prezentat azi la amiaz într-o clasă fără catalog învechit și anoste note doua carte scrisă de elevi însumând aproape două sute de pagini cu poeme , proză, gânduri cu și despre ei înșiși autorii dar și sub atenta coordonare a profesorului Geanina Iovanescu.  
O broderie de gâduri prin Omagiul cărții Prefața prin prf.dr.Laur Orban  
o Postfață scrisă de un fost dascăl director prof.dr.Anton Ilica   
O notă pe Coperta IV semnată de dascălul dăscălițeide azi, Carina Baba dar și Ilustrații grafice prin prof.Elena Cercel vin să înfrumusețeze frumuseți adolescentine.  
Au vorbit despre carte dir.adj.prof.Larisa Chițu  
prof.univ.dr.Anton Ilica și au admirat concepția copertei I semnată Cristina Zaha dar și sârguința coordonatorului de cenaclu Planete prof.Tudor Dragomir.  
Asistența a fost de-a dreptul fascinată de cantautor fost absolvent prof.Mihai Henț care și-a ads chitara pe post de sol major spre a aduce un omagiu dascălilor la ziua lor!  
Care zi  
la 230 de ani de la nașterea păintelui școlii românești  
Gheorghe Lazăr n.1777  
a fost decretată ca pe 5 iunie să ne serbăm mentorii .  
De fapt acesta ne-a lăsat un Epitaf axiomatic  
Cititorule  
ce ești , am fost  
ce sunt  
vei fi  
gătește-te ...  
Desigur azi la Liceul Pedagogic Dimitrie Țchindeal ca într-o îngemănare de suflete   
muzica a vibrat de tinerețe  
candoare   
arta cuvântului.  
Coordonator Volum prof.Geanina Iovanescu  
a mulțumit selectei asistențe și condeierilor care au și citit ad-hoc  
iar coordonator cenaclu a urat succes absolvenților  
căci nu-i așa  
Așți copii vor veni  
alți copii vr intra..cu aceeași Lacrimă în suflet amirosind a tinerețe din vârstă!   
Sărbătarea Dascălului arădean prin Lansare de carte vine să confirme că Apostolii se nasc și prin cuvinte urmând agale Calea Lactee a primului volum de anul trecut  
la pretigiosul liceu arădean care este sprijinit de direcțiune în tot ceea ce intreprinde.Bine.  
Felicitări Simplex Artifex! 
Referinţă Bibliografică:
ZIUA ÎNVĂȚĂTORULUI LA LICEUL PEDAGOGIC ARAD SERBATĂ ÎN CIREȘAR PRIN LANSAREA CĂRȚII ANTOLOGIE SCRISĂ DE ELEVI CU UN TITLU SIMBOLIC SIMPLEX ARTIFEX / Florica Ranta Cândea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2713, Anul VIII, 05 iunie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Florica Ranta Cândea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Ranta Cândea
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!