CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  

SFÂRȘIT DE FLORAR LA AANCMRR ARAD SAU ZIUA REZERVISTULUI MILITAR
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
De ceva ani, primăvara sfârșitului de Florar, pe picur de Flori de Tei, la Cercul Militar am participat, la Ceremonialul cu sfințenie numit 
  
Ziua Rezervistului Militar. 
  
Din goarna sufletului răspund acum sub impresiile parcă devenite imbolduri camaraderești, tuturor truditorilor acestei Manifestări care , în acest an a căpătat valențe internaționale, delegații din Ungaria ,Turcia ,Serbia ,Italia , Bulgaria s-au adăugat distinșilor musafiri din București sau alte zone le țării. 
  
Sun Stindard de An Centenar am asistat așa cum doar aici 
  
de unde s-a legat cu Tricolor Leagănul Marii Uniri 
  
laCeremonialuri Solemne atât la Sala Oglinzilor 
  
cât și în Piața Avram Iancu la Rostiri de Solemn Cuvânt sau Depuneri de Coroane. 
  
Am sărbătorit împreună cu cei care ne-au oferit plăcute și solemne clipe 
  
gr.mr. eIonel Heredea 
  
col,r.Crișan Sandu 
  
mr.Dorin Ocneriu și mulți alti istorici 
  
literați 
  
Înalte Fețe bisericești 
  
cadre militare precum și recunoscute oficialități centrale si locale. 
  
Plăcute si de neuitat momente alături de Revoluționarul V.Voicilă sau publicistul in Agora E.Șimăndan dar si de col.prof.dr.Teodor Groza Delacodru Vârșet au făcut să ne împletim mâinile ca pentru o rugăciune pentru Rezerviști. 
  
A fost lansată și revista Stindard edițiade primăvară iar ambientul cu răsunet de fanfară și orchstrație populară au dat momentului un iz de Florar pentru distinșii oaspeți. 
  
Desigur sunt multe de spus 
  
dar acum la Ceasul mulțumirilor vă rămânem dimpreună 
  
ai Dvs Liricicu Condei Solemn! 
  
Referinţă Bibliografică:
SFÂRȘIT DE FLORAR LA AANCMRR ARAD SAU ZIUA REZERVISTULUI MILITAR / Florica Ranta Cândea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2710, Anul VIII, 02 iunie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Florica Ranta Cândea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Ranta Cândea
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!