CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  

EDUCAŢIA ŞI PROVOCĂRILE EI ÎN SOCIETATEA ACTUALĂ- WORKSHOP DE TOP LA UAV ARAD
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Acest eveniment organizat şi provocat de Universtatea de Stat arădeană având ca Patron Spiritual Aurel Vlaicu a reunit universitari studenţi invitati, Isj CC Didactic, Inspectoratul de Poliţie, reprezentanţi ai celorlalte facultăţi astfel încât Facultatea de Ştiinţele Educaţiei a marcat Ziua Educaţie printr-o paletă de o dimensiune etică remarcabilă.Profesia de dascăl presupune deontologie autoritate deontică vocaţie apostolică şi dăruire, exemplu de urmat pentru studenţii prezenţi. 
  
Rectoratul, distinsa doamnă rector, prof.univ.dr, Ramona Lile, domnnul prorector, prof.dr.Alexandru Popa şi doamna prorector dr.Codruţa Stoica, Decanatul FSEPAS , prin distinsa doamnă decan, dr.Alina Roman, prodecanii, universitarii prezenţi au celebat educaţia prin implicarea care a stârnit un viu interes. 
  
Mă bucur să fim împreună cu dvs. şi cu facultatea organizatoare în această zi specială, a punctat distinsa doamnă rector. 
  
În ceea ce ne priveşte parcă am rememora cântarea 
  
Doamne tineri mai eram 
  
dar nu privim înapoi cu mânie 
  
ci multumim pentru invitatie dr.Dana Balaş şi dr.Camelia Jurcuţ la Cursul căreia, festiv discipolii au îmbinat sărbătoarea şi spiritual cu dictonul Nihil Sine Deo, întru Măria Sa, Dascălul de azi! 
  
Referinţă Bibliografică:
EDUCAŢIA ŞI PROVOCĂRILE EI ÎN SOCIETATEA ACTUALĂ- WORKSHOP DE TOP LA UAV ARAD / Florica Ranta Cândea : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2471, Anul VII, 06 octombrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Florica Ranta Cândea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Ranta Cândea
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!