CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  

PE MUREȘ LA ARAD CA ÎNTRE DOUĂ OCEANE O LANSARE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Galeriile Turnul de Apă, monument arhitectural emblematic au găzduit o lansare a romanului istoric Sălașul de la Răscruce Ed.Studis autor Mircea Hortensiu Tomuș. Eminent dascăl stabilit peste ocean revine la Arad vara când ca și acum absolvenții Liceului de Băieți Moise Nicoară s-au revăzut după 63 de ani.Autorul nu e la prima carte iar colegii de generație au răsplătit truda unul fiind prof.Ovidiu Olaru venit din cealaltă parte a Americii.Amfitrionul prof.Horia Truță a punctat evoluția personalității autorului și a descris ambientul simezelor compus din picturi ale artistului Iudith Nagy fiica dânsei prof.dr.Mariana Nagy fiind prezentă. Despre autor ca și despre conținut și formă au vorbit scriitorul Horea Ungureanu și profesorul Dumitru Mihăilescu. Nouă nu ne rămâne decâtconsemnarea unei Serate culturale în care de pe Mueș am călătorit prin vocea autorului într-o Diasporă a literaturii prin voci minunate iar prof.Horia Truță a dovedit că Turnul de Apă e o gazdă excepțională. 
Referinţă Bibliografică:
PE MUREȘ LA ARAD CA ÎNTRE DOUĂ OCEANE O LANSARE / Florica Ranta Cândea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2442, Anul VII, 07 septembrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Florica Ranta Cândea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Ranta Cândea
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!