CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  

FIII SATULUI BODROGU VECHI LA A TREIA INTALNIRE SUB LACRIMILE MAICII FECIOARE IN GLASUL PROF.DRD.PAUL KRIZNER
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Ca sa ajungem la Bodrogu Vechi am strabatut o Padure in care este adapostit Schitul Cuvioasa Parascheva. Alti pelerini au trecut cu luntre compul localnic Muresul acestia venind de la Manastirea Hodos Bodrog.Sunt trei ani de cand Satul isi striga fiii , sat macinat de ape dar binecuvantat de oameni minunati , di dintre ei sun Suflet- Profesorii Delia Cheveresan si Gheorghe Rancu de la Sopotu Vechi.DE aici aduce de acum zestrea Banatului expozitii colectii particulare oameni de arta si cultura inmanunchiati in ASociatia Banatcult care a si inscris noi membri.Sub glas de doina de pe Muresul bland Doamna Delia Cheveresan a deschis Ruga Satului cu peste patru sute de oaspeti la care s-a jucat cantat degustat Carticica Retetelor locale ca o Rugare si s-a socializat la un ceaun cu tocana specifica. Lumea buna prmar viceprimar scriitori Eugenia Ponta Pete Vasile Ioan Marcu Teodor Groza Delacodru din Banatul Orfan Bacea Ghiuri Ciocaneaua Bacea Toghiere Bunicutele din Uzdin ;.a foarte multi au impanat minunat Zestrea Sarbatorii Satului unde a fost prezentata revista Almajul la o varsta e fecioarelor despletite 20 de ani! Fiti binecuvantati!Sub Priceznele Grupului Sfantul Hrisostom cu Paul Krizner! 
Referinţă Bibliografică:
FIII SATULUI BODROGU VECHI LA A TREIA INTALNIRE SUB LACRIMILE MAICII FECIOARE IN GLASUL PROF.DRD.PAUL KRIZNER / Florica Ranta Cândea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2424, Anul VII, 20 august 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Florica Ranta Cândea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Ranta Cândea
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!