CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

TURNUL DE APĂ ARAD ARE DE-ACUM O CARTE DE VIZTĂ SCRISĂ

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Monument arhitectural de mare importanţă istorică dar şi culturală acest edificiu a devenit de peste douăzeci de ani o Proprietate privată, însemn al grijii pentru conservarea în patrimoniul arădean de către Omul de cultură şi artă, profesorul Horia Truţă.Loc de vizită şi de atracţie tristică Turnul arădean propune şi Galeriile de Artă Turnul de Apă unde sunt aşezate ca nişte icoane picturi ori creaţii ale unor cunoscuţi iubitori de artă din toate colţurile .  
O carte mare cu 275 de pagini bogat ilustrată şi minuţios alcătuită a fost lansatărecent în Grădina cu iederă ce împrejmuieşte acest şăcaş istoric.  
Turnul de Apă şi împrejurimile   
Ed.Mirador   
Tipografia Gutenberg scrisă de inimosul custode este plină de viaţă  
aşterne pe hrtie străzile aferente   
ca un Triunghi de Suflet sunt cele trei Piaţete  
Catedralei  
Sârbească  
Pompierilor  
Cartea ţese prin ample însremnări Evoluţia în timp a Apeductului arădean   
iar Turnul de Apă  
însufleţit cu străzi  
oameni  
sedii   
clădiri monumente   
devine o emblematică şi de interes Cetate arădeană.Autorul îşi trăieşte fericit   
Clipa   
Dragostea pentru Trecut pentru un Viitor însemnând alt Dialog cu cei care trec Praguri arădene.  
Sub semnul aestui Străjer cartea devine Porta-Vocea unui Om.Vesnic îndrăgostit de File.De carte  
de viaţă. 
Referinţă Bibliografică:
TURNUL DE APĂ ARAD ARE DE-ACUM O CARTE DE VIZTĂ SCRISĂ / Florica Ranta Cândea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2380, Anul VII, 07 iulie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Florica Ranta Cândea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Ranta Cândea
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!