CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  

Florica BUD - LUNEA ARTELOR: LANSAREA ANTOLOGIEI „STINA E DASHURISE”
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Lansarea antologiei poetice a Cenaclului Scriitorilor din Maramureş în limba albaneză  
 
Lunea Artelor din data de 18 mai le propune iubitorilor de literatură o lansare de carte. Este vorba despre o antologie poetică a Cenaclului Scriitorilor din Maramureş, în traducerea lui Baki Ymeri, apărută la Editura Amanda Edit Verlag. Cartea se intitulează „Stina e Dashurise” şi cuprinde creaţii ale poeţilor: Florica Bud, Ioan Romeo Roşiianu, Elena Cărăuşan, Alexa Gavril Bâle, Flavia Cosma, Rodica Dragomir, Luis Raul Calvo, Luisa Neruţ, Gelu Dragoş, Teresia Bolchiş Tătaru, Olimpia Danci, Ioana Ileana Şteţco, Marian Hotca, Rodica Brad Păuna, Silvia Bya Urlih. Volumul al doilea al antologiei este aşteptat în curând.  
 
Lunea Artelor este un eveniment săptămânal, organizat de Teatrul Municipal Baia Mare, care îşi propune să adune iubitori ai diferitelor arte în jurul teatrului, acesta fiind o artă sincretică. Astfel, la fiecare început de săptămână, Lunea Artelor înseamnă expoziţii de fotografie sau artă plastică, lansări de carte, recitaluri muzicale, spectacole de dans, spectacole de teatru-lectură sau alte evenimente culturale şi educative.  
 
Lansarea antologiei „Stina e Dashurise” va avea loc în foaierul Teatrului Municipal Baia Mare luni, 18 mai, de la ora 19. Intrarea va fi liberă.  
-----------------------------------  
Florica BUD  
Membru al USR  
Baia Mare  
10 mai 2015  
 
Referinţă Bibliografică:
Florica BUD - LUNEA ARTELOR: LANSAREA ANTOLOGIEI „STINA E DASHURISE” / Florica Bud : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1593, Anul V, 12 mai 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Florica Bud : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Bud
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!