CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Reportaj >  

Conferențiind la Universitatea Los Andes din Bogota
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
1 august 2019  
  
La Universitatea Los Andes, din Bogotá.  
  
În Ciclo de Seminarios de Ingeniería Industrial (CSII), am conferențiat despre „Historia de la Teorías Neutrosofícas y sus Aplicaciones” [Istoria Teoriilor Neutrosofice și Aplicațiile lor] – doua decade de activitate, cu cercetători în 54 de țări.  
  
M-a prezentat Prof. Dr. Ciro Amaya, de la Departamentul de Inginerie Industrială, cu doctoratul luat în Canada, la École Polytechnique din Montréal.  
  
 
  
În prima parte am vorbit în spaniolă, dar când au început întrebările de la profesori (în special de la Dr. Camilo Franco) și studenți, am răspuns în engleză, îmi venea mai ușor pe limbă. La toate universitățile din lume, pe unde am ținut seminarii sau conferințe, la nivelul graduat studenții și profesorii înțelegeau engleză.  
  
 
  
Profesorul Ciro mi-a făcut turul campus-ului universitar. Statuia lui Mario Laserna Pinzón (1923-2013), fundador distingado de la Universidad de los Andes în 1948.
 
 
  
Dintre cei care au asistat: Dr. Marío Castillo (profesor de statistică), Dr. Camilo Franco (profesor de analiză sistematică a datelor), Dr. Ciro Amaya (profesor de producție), Drd. Luis Gomez, Drd. Felipe Ramirez, studenții în inginerie industrială Cesar Rojas, Daniel Restredo, Sofía Escobar ș.a.  
 
  
Mâncăm sancocho de gallina, la restaurantul Universității Los Andes, invitați de profesorul Ciro.  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Conferențiind la Universitatea Los Andes din Bogota / Florentin Smarandache : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3271, Anul IX, 15 decembrie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Florentin Smarandache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florentin Smarandache
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!