CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Fantezie >  
Autor: Eugen Lupu         Ediţia nr. 1931 din 14 aprilie 2016        Toate Articolele Autorului

Cum ne rugam
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Există un univers fascinant și noi ar trebui să ne bucurăm că facem parte din el. Dumnezeu a creat fiecare părticică cu un rost și o menire bine orânduite.  
 
Dacă analizăm cu atenție fiecare particică dar și rostul și menirea fiecăreia ajungem la concluzia că tot ceea ce se întâmplă este spre binele nostru. Avem la îndemână posibilitatea să folosim binefacerile creației, sau nu….  
 
Natura este conectată la ciclurile universului și le urmează întocmai. O mare parte din oameni au fost provocați de un sentiment de îndepărtare fața de echilibrul universului. Condițiile de viață dominate de frică au fost cele care i-au îndepărtat pe unii de acest echilibru.  
 
Acești oameni și-au uitat menirea, controlul fricii, folosirea intenției și voinței pentru a comunica subtil cu universul, în vederea schimbării realității.  
 
Cum ar trebui să comunicăm subtil cu Universul, cu Dumnezeu, cum ar trebui să ne rugăm?  
 
Mulți oameni au fost provocați de un sentiment străin de îndepărtare față de o comunicare subtilă cu Universul, cu Dumnezeu. Aceștia realizează mecanic niște obiceiuri ale pământului și cred că au găsit fericirea. Deșertăciune în pustiu…  
 
Când cade prea multă apă din cer și-ți provoacă daune, cum anume să te rogi la Dumnezeu pentru a opri ploaia?  
 
Acesta este un obicei al pământului. De ce să nu-i ceri mai bine lui Dumnezeu să te lumineze, să descoperi o cale, să construiești ceva astfel ca oricâtă apă ar cădea din cer, să nu-ți poată provoca daune?  
 
Nu te mai ruga la Dumnezeu, omule, pentru a primi ceva, roagă-te pentru a te lumina, pentru a găsi o metodă prin care să construiești singur ce-ți trebuie. Doar așa poți trece de la o organizare bazată pe speranță, la una progresivă, bazată pe voință și tenacitate.  
 
Eugen Lupu  
 
Referinţă Bibliografică:
Cum ne rugam / Eugen Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1931, Anul VI, 14 aprilie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Eugen Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Eugen Lupu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!