CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Pamflet >  

After today (6)
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
(Planul Phoenix)

Duminica este ziua în care tot zbuciumul trăsăturilor umane se liniștește indiferent de religie, indiferent de natura diferitelor activități pe care le are omul contemporan și modern...
Ieri bătea vântul și se chinuia să aducă ploaia ceea ce a și reușit în cele din urmă. Azi ploaia se chinuie să mai binecuvânteze pământul, să mai spele chiar și poluarea, chiar și pe Guvid, (Coronavirus-19)... Din când în când vântul aduce câte o fereastră prin nori iar Soarele ne privește cu ardoare. Cred că așa ne privește și Dumnezeu. Poate este curios să vadă cum ne descurcăm în aceste vremuri când și bisericile care îi aduc pomenire, slavă și rugăciunile celor credincioși se află la grea încercare... Guvidul nu alege pe nimeni, el se lipește precum un diavol al lui Lucifer fără să aleagă dacă este bogat sau sărac, credincios sau necredincios, și deși se credea că îi preferă doar pe cei mai bătrâni iată că vedem că nici aici nu are o preferință anume, cum nu are nici o preferință dacă ești creștin, musulman, mason sau ateu sau mai știu eu ce ai mai putea să fii... Îmi amintește de Apocalipsa biblică care descrie ca va veni precum o hoață și nu va face nici o diferență între oameni indiferent de activitățile lor cotidiene... Mai mult toate aceste evenimente sunt descrise în Biblie și sunt anunțate prin ,,trâmbițe" care se vor auzi peste tot Pământul... Ce sunt aceste ,,trâmbițe"? Eu cred că sunt televiziunile și internetul care în ziua de azi propagă știrile cu o viteză amețitoare! Ultima ,,goarnă" urmează să sune pentru a desăvârși Apocalipsa... Să fie mult trâmbițata digitalizare ,,5G"?
În tot acest timp preoți și credincioși se îmbolnăvesc sau sunt imuni la ,,Guvid" chiar dacă bisericile sunt goale, chiar dacă măsurile de distanțare socială sunt respectate. Preoții fac și bine că fac ceea ce fac și au făcut din totdeauna: se roagă! Eu cred că mai și veghează la rânduiala bunului mers din România. Să nu uităm că rolul cel mai important în făurirea acestei țări l-a avut de fapt biserica... O biserică care în modestia ei și pe placul lui Dumnezeu nu și-a adus laudă de sine pentru acest lucru... Biserica este simbolul unității poporului român iar această unitate nu va putea fi destrămată nici prin distanțare socială, nici prin uneltirile masonice ale undelor șerpuitoare mondiale pornite din lojile adevăratului ,,5 G"! Masoneria care de altfel a contribuit și ea la apariția statului unitar român nu cred că ar distruge ceva pentru care s-a luptat să fie înfăptuit decât doar pentru a renaște ceva din cenușă precum se renaște o pasăre Phoenix... Aceasta să fie realitatea despre adevăratul Coronavirus-19? Această pandemie să fie doar o unealtă dintr-un amplu și elaborios plan mondial iluminati? Această acțiune care îmi place să îi spun ,,Planul Phoenix" mai are drept obiectiv și prăbușirea monedelor naționale, prăbușirea monedei Euro, a Lirei? Peste toate să domine doar bancnota masonică cu ochiul a toate clarvăzător ștampilat într-o nouă ordine mondială? Sunt convins că ziua de mâine va aduce răspunsuri la toate aceste întrebări când ,,ieri" va deveni istorie și asta dacă nu cumva ,,Goarna 5 G" va manipula istoria printr-un sfidător Click...
Ieri bătea vântul și se chinuia să aducă ploaia. Azi vântul s-a oprit dar responsabilul cu click-ul ,,5G" se gândește dacă o să mai ude pământul sau poate ar fi mai binevenită și o criză alimentară.
Azi îi ieri și mâine îi azi....

Emilian Oniciuc-26.04.2020
Foto: Emilian Oniciuc

 
  
  
Referinţă Bibliografică:
After today (6) / Emilian Oniciuc : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3404, Anul X, 26 aprilie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Emilian Oniciuc : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Emilian Oniciuc
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!