CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Foileton >  

Erotism la 80+
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Inima, bat-o vina. Dar nu aceea prin care Eminescu şi-a cântat dulcineea de lângă plopii fără soţ ai Ieşilor. Mai degrabă aceea trimisă testamentar de Regina Elisabeta la Balcic. Da! Inima, încă nu mă ţine în pat, dar mă împiedică dă ies neînsoţit din casă.
Eu bine. Mi-am tocmit o femeie de bine care, odată pe săptămână, deretică prin casă. O cheamă Nora. Un nume predestinat introdus un scandinav într-o piesă de teatru. Nora lui Ibsen a devenit simbolică prin replica „Ai stricat totul!” spusă prietenului casei care, după zeci de ani de convieţuire îi cere o mică intimitate.  
  
Într-o bună zi, Nora vine ca de obicei în dormitorul meu cu mătura şi găleata, să facă obişnuita refrişare. Eu eram, tot ca de obicei, la calculator unde visam la numerele prime care mă preocupă. Mi-a atras atenţia că ar fi timpul, la aproape un an de la cunoştinţă, să reducem protocolul rigid pe care ambii îl ţineam. Nu am înţeles la ce se referă dar, trecând pe lângă scaunul meu, îmi cere permisiunea să mă sărute. M-am uitat mirat la ea. Cred că pentru prima oară am văzut-o ca femeie. Era tentantă!  
  
Deoarece n-am răspuns, după o clipă mai lungă, s-a justificat. „Azi împlinesc 50 şi …”. Am tras-o pe genunchi şi am sărutat-o. A răspuns cu foc.  
  
Având calculatorul în faţă am extras din Google pictura Leda şi lebăda Văzând poza s-a aşezat mai comod pe genunchii mei de i-am simţit toate amănuntele corpului. A repetat apoi sărutul, unul languros, după care, inocent, a întrebat „Sex?”. Am replicat în sensul că: Poza nu are nimic comun cu sexul. Este o pictură celebră creată de un călugăr spre a ilustra o legendă în care frumoasa Leda este hârţuită de Zeus însuşi care, neputând-o cuceri, s-a transformat în lebădă şi a deflorat-o cu ciocul. Pictura transpune cu detalii anatomice starea ei de excitare în care a fost adusă.  
  
 • La ce este necesară o excitare? Soţul mio înfige şi gata. Am însămânţat copilul!
 • Ai doi copii. Susţii că „ţia înfipt-o” numai de două ori?
 • Râzi de mine. A fost o perioadă când seară de seară „muo înfigea” şi eram foarte mulţumită. De câţiva ani buni simt lipsa acestor mângâieri.
 • Te referi la mângâieri interioare?
 • La ce altceva?
 • Îţi cer o confidenţă. Erai mulţumită când făcea treaba mai cu putere?
 • La ce te referi?
 • Adânc, prin izbitură?
 • Ce se întâmpla atunci?
 • Erai mângâiată pe buton
 • Ce buton Doamne? Era înăuntru iar uneori simţeam forţarea unei bariere interioare. Acolo ar fi butonul?
 • Nu! Butonul este aci.
Peste rochie am frecţionat-o în zona inghinală pe muntele lui Venus. Aproape imediat a desfăcut larg picioarele şoptindu-mi: „Vino o dată. Nu mă mai chinuii!!  
  
 • Ceţi venii? Ca so facem trebuie mai întâi să mai dăm jos câteva ţoale. Şi chiar crezi că aş avea cu ce?
 • Voi face totul să devină mare.
 • Ai fi Dumnezeu dacă ai refaceo cât a fost.
 • Nu te lăuda. Apropo cum ţiai cucerit nevasta. Îmi face impresia că eşti timid. Viitorul soţ m-a cerut pur şi simplu când mă ducea la oraş. A oprit maşina la umbra unui copac şi m-a deflorat cât ai zice peşte.
 • Patru ani am fost colegi la facultate. Învăţam împreună, mâncam împreună iar uneori dormeam chiar împreuna. Şi … nimic. Un an după terminarea facultăţii miam mutat serviciu într-o localitate din apropierea locului ei de muncă. I-am scris şi ne-am reîntâlnit în gară. M-a dus acasă să mă omenească. După o masă copioasă mi-a oferit camera de oaspeţi să mă odihnesc şi a trecut în camera ei, vecină, unde şi-a dezbrăcat chiloţii după uşa rămasă deschisă. După un minut eram în pat aşa îmbrăcaţi cum rămăsesem. Abia atunci mi-am dat seama că am probleme cu fetele. Era prea mare! Am câştigat greu centimetru cu centimetru. Mă frământa chinul ei la această decalibrare. Cu profesioniste nu observasem acest fenomen. Am terminat simultan când, ajungând la fund am apăsat involuntar butonul.
 • Înţeleg. De curiozitate, cum a suportat ea „decalibrarea”?
 • Întrun mod neaşteptat. Am văzut-o ieşind grăbită pe portiţa curţii. După vre-o jumătate de oră s-a întors şi a mers direct la tatăl ei care trebăluia prin gospodărie. N-a trecut mult că a venit un vecin cu care familia a conferenţiat aproape o oră.
 • O problemă medicală?
 • Nu, matrimonială! Urma să se mărite cu vecinul, iar căsătoria a fost anulată deşi ambii îşi făcuseră WaserManul iar popa era arvunit. A anulat căsătoria, dar în seara aceea nu m-a primit în patul ei. Primul copil avea deja 3 luni când şoapta ei de predilecţie mai era „adânc, şi mai adânc” iar eu mă simţeam în rai în îngustul tunel care mă strângea la propriu.
 • Aţi divorţat?
 • Nuuu! Cum îţi poţi închipuii aşa ceva. Eram dependenţi unul de altul. Nu ne legau doar copii ci şi plăcerea de ai însămânţa. Dacă nar fi fost operată după a doua cezariană am fi avut cel puţin 10 copii, în cei 20 trăiţi împreună. Dumnezeu a chemat-o şi am rămas văduv.
 • Cum ai suportat văduvia?
 • Naş spune greu. Plecasem în Germania unde celibatul nu este ceva rar. Casa din Bucureşti a rămas goală şi a fost, după reparaţii, folosit de cumnata cumnatei mele, divorţată cu un copil. Întro vizită făcută în ţară m-am trezit cu ea în pat şi nu am refuzat-o. Dar fără nici o obligaţie reciprocă. Eram des solicitat deoarece învăţasem în Germania să conduc jocurile de dragoste şi „mărimea” mă ajuta. Avea vârsta ta când am fost obligat să o refuz în pat. Spre a continua însă jocurile de dragoste i-am adus din Germania o „sculă” ca aceea pe care o aveam în tinereţe. O foloseam dese ori împreună. O mai am şi astăzi.
 • Nu te poţi dispensa de ea?
 • Nai ce face cu ea. Poate fi introdusă numai după o intensă excitare obţinută prin pipăituri şi pupice.
 • Facem o probă?
 • Da! Dezbracăte. Trebuie să am acces la fiecare părticică din corpul tău. Bineînţeles, şi tu de al meu. Este puţin probabil că ai trăit asemenea clipe, dar azi e ziua ta şi meriţi un cadou.
 
  
Referinţă Bibliografică:
Erotism la 80+ / Emil Wagner : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2949, Anul IX, 27 ianuarie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Emil Wagner : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Emil Wagner
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!