CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

Conferința UNIFERO 2018
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Conferința UNIFERO AALBA IULIA 2018 
  
Mă aflu la Alba Iulia. Atâta românism, iubire de tradiții și de costumul popular la Conferința UNIFERO! Alba Iulia 2018,12 -16 iulie!Zile încărcate de istorie, module pe tema Marii Uniri, prezentare de costume populare din diferite zone ale țării, expoziții de costume populare autentice, figuri feminine participante la Marea Unire, fotograful Unirii și multe alte subiecte atractive, interesante. Mă bucur că sunt aici printre românii veniți de pe toate meleagurile țării și ale lumii!Privind o imagine constat că MARIA Petrescu poartă o ie care are 100 de ani! Dar si Smaranda Livescu (Presedinte) si Magda Băcescu, Ștefan Apostol au iile cu o valoare sporita si insemne stravechi. Poate vă vor da și amănunte, dacă vă interesează. Este prezent și un ansamblu folcloric din Orțișoara. Fiecare membru poartă cu noblețe costumul popular! În cinstea Marii Uniri s-a organizat și o expoziție de costume populare autentice. Este un eveniment important. 
  
Referinţă Bibliografică:
Conferința UNIFERO 2018 / Elisabeta Iosif : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2751, Anul VIII, 13 iulie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Elisabeta Iosif : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Elisabeta Iosif
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!