CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

NOAPTEA BIBLIOTECILOR DESCHISE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
NOAPTEA BIBLIOTECILOR DESCHISE 
  
Vineri, 27 septembrie 2019, la Biblioteca Județeană ”Nicolae Iorga” din Ploiești, între orele 18-24, s-a desfășurat evenimentul cultural ”Noaptea bibliotecilor deschise.” 
  
Activitățile au fost numeroase, s-au desfășurat în toate spațiile bibliotecii și s-au adresat pesoanelor de vârste diferite: 
  
- Ora de lectură - le citim copiilor 
  
- Proiecție de film pentru copii (Dumbo – 2019, Alladin – 2019) 
  
- Bună seara, copii! – Jocuri inspirate din basme, lego, board games – program susținut de voluntarii Asociației ”Un strop de fericire.” 
  
- Atelier de land-art – cu expoziție 
  
- Demonstrație de robotică – susținută de echipa RO2RO2 - știință, tehnologie și inginerie a Colegiului Național ”Mihai Viteazul” Ploiești 
  
- Expoziție – Păpuși de porțelan 
  
- Concert de chitară acustică – formația Long Way Down 
  
- Proiecție de film: Aquaman (2018, regia: James Wan) – film SF cu super-eroi, de acțiune, de aventură 
  
- Valori bibliofile – Literă împodobită de timp, în legături minunat meșteșugite – Un catalog al celor mai valoroase publicații aflate în fondul Bibliotecii Județene ”Nicolae Iorga.” 
  
- Proiecție, scurt documentar 
  
- Pledoarie pentru muzică – pe tot parcursul serii vor rula concerte ale unor mari muzicieni contemporani precum Yanni, Sarah Brighton și Adele. 
  
- Să descoperim locuri frumoase din lume – călătorie în imagini: albume și cărți de călătorie din fondul de publicații al bibliotecii. 
  
- Proiecție de film (Somehwere in Time – 1980 – dramă SF cu: Cristopher Reeve, Jane Seymour, Christopher Plummer, Regia: Jeannot Szaware) 
  
- Proiecție de film (Să ucizi o pasăre cântătoare – 1962 – ecranizarea romanului omonim al lui Harper Lee). 
  
- Împrumut de documente de bibliotecă 
  
- Înscriere și eliberare de permise de bibliotecă 
  
- Noutăți editoriale 
  
- Expoziții 
  
- Vizite ghidate 
  
- Înscrieri la cursurile gratuite organizate de bibliotecă în perioada 1 octombrie 2019 – 30 mai 2020) 
  
Elena TRIFAN 
  
Referinţă Bibliografică:
NOAPTEA BIBLIOTECILOR DESCHISE / Elena Trifan : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3194, Anul IX, 29 septembrie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Elena Trifan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Elena Trifan
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!