CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Elena Armenescu         Ediţia nr. 2522 din 26 noiembrie 2017        Toate Articolele Autorului

In memoriam Stela Popescu
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
  
În urmă cu ani, adorabila și mult prețuita de milioane de români, actriță Stela Popescu (care alături de alți mari actori talentați ne-au adus zâmbetele și râsul în perioadele de încercări ale vieții noastre gri) a realizat și emisiunea: ”Pentru dumneavoastră Doamnă” axată pe diverse teme benefice, inclusiv medicale, în cadrul căreia am fost invitată. Mulțumim pentru tot, suflet frumos și generos! Drum în lumină!  
  
 
  
 
  
Elegie  
  
Ieri, împărţea surâsuri, strângea mâini cu prietenie  
  
Azi, părăsită de culoarea vieţii stă între flori,  
  
Ieri, dădea viaţă întâmplărilor hazoase la Comedie,  
  
Azi, sufletu-i călătoreşte spre ceruri, printre nori!  
  
 
  
Te du suflete! în linişte eternă, în lumea ta de Duh  
  
Vibraţiile sunetelor de aici, din Ţinutul de Mijloc  
  
Rătăcesc în jurul Pământului, în clarul văzduh  
  
Revin ades triumfătoare, sfârşit e-al vieţii joc!  
  
 
  
Elena Armenescu  
  
Referinţă Bibliografică:
In memoriam Stela Popescu / Elena Armenescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2522, Anul VII, 26 noiembrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Elena Armenescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Elena Armenescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!