CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Elena Armenescu         Ediţia nr. 2353 din 10 iunie 2017        Toate Articolele Autorului

Stimați colaboratori, dragi prieteni
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În anul 2014 în Editura MIRABILIS a fost realizată Antologia: POEȚI ROMÂNI SLĂVIND DUMNEZEIREA (395 pagini, format A5) volum închinat Sfinților Mucenici Brâncoveni, care a inclus 28 poeți clasici și 23 contemporani (din România și diaspora).  
  
La solicitarea mai multor poeți români, intenționăm să reedităm această antologie îmbogățită cu scrierile altor autori, ALĂTURI DE CEI INCLUȘI ÎN PRIMA EDIȚIE.  
  
 
  
Totodata editura își propune ÎN ANUL CENTENARULUI UNIRII 2018 editarea unei Antologii de poezii închinate nu numai frumuseților patriei ci și celor care prin sacrificiul și dăruirea lor (unii chiar prin martiriu ) au contribuit la dezrobire și realizarea înfăptuirii Micii și Marii UNIRI a tuturor românilor într-o singură țară ROMÂNIA, Antologie intitulată:  
  
UNIREA FACE PUTEREA  
  
Autorii vor fi antologați în ordine alfabetică. În cazul în care se va depăși numărul de 400 de pagini estimat pentru primul volum, următorii autori vor fi incluși într-un al doilea volum. Ambele volume vor avea un număr aproximativ egal de pagini, adică și al doilea va avea forma și datele identice primului, inclusiv data apariției acestuia (vol I și vol II). Puteți comanda ambele volume sau numai cel în care va apar poeziile.  
  
 
  
Prețul unui astfel de volum este de 50 de lei (cu taxele poștale pentru expediere incluse). Fiecare autor, participant la antologiile menționate va achiziționa pe cheltuiala proprie un număr de minim 3 antologii. Autorii care doresc mai multe exemplare, vor transmite o comandă fermă în acest sens, odată cu expedierea materialelor și contravaloarea conformă cu numărul dorit în plus al volumelor. Estimăm că finalizarea antologiilor, inclusiv pregătirea lor pentru expedierea către destinatari, va fi făcută până cel mai târziu la data de 1 iunie 2018, să le puteți avea la evenimentele culturale care vor fi organizate cu prilejul centenarului unirii, centenar pe care îl văd ca pe o vastă mișcare cultural-spirituală a celor care iubesc acest pământ deopotrivă cu semenii lor nu numai din același neam ci și pe toți care trăiesc între frontierele țării cu sentimente de armonie și pace.  
  
 
  
Invităm pe toți cei care doresc să devină parte ale noilor proiecte antologice (români - indiferent dacă trăiesc în țară sau inafară, sau poeți de altă naționalitate (etnie) dar care simt respect și dragoste pentru România și limba română, să trimită materialele pe adresa de e-mail menționată mai jos. Obțineți orice relații suplimentare de la editorul și coordonatorul antologiilor, specificând în clar antologia la care doriți să participați!  
  
Condiții obligatorii pentru materiale:  
  
- texte scrise cu DIACRITICE;  
  
- texte corectate și revizuite  
  
- fontul utilizat: Times New Roman 12 pct. la 1 rând;  
  
- număr de pagini: 7 maximum 10 (A4 )  
  
- scurt CV literar (maximum o pagină A4);  
  
- o fotografie, cu o rezoluție cât mai mare (preferabil 300 dpi);  
  
- Dată limită de primire a materialelor: 15 decembrie 2017  
  
Date de contact:  
  
  
Contravaloarea exemplarelor comandate poate fi depusă/trimisă (inclusiv prin Western Union pentru autorii din diaspora) în contul cu datele:  
  
Titular cont: Elena Armenescu  
  
Cod IBAN: RO48 RNCB 0671 0023 1707 0005 Banca Comercială Română (BCR).  
  
 
  
Autorii care nu au la dispoziție facilități bancare în localitățile de reședință, vor putea expedia contravaloarea exemplarelor comandate în varianta Money Gram (extern) sau prin mandat poștal (intern) prin Poșta Română, în perioada 1 octombrie-15 decembrie 2017 pe adresa: Armenescu Elena, str Tepeș Vodă nr 99, sect 2 București, cod poștal 021526.  
  
 
  
Vă rugăm să specificați - odată cu trimiterea materialelor - adresa poștală exactă la care veți dori să primiți antologiile, inclusiv un număr de telefon de contact! Acest lucru este necesar și pentru autorii din diaspora, care trebuie să transmită datele de contact ale unei persoane din țară care se va ocupa de recepționarea exemplarelor plătite. Autorii care până la data de 15 decembrie 2017 nu confirmă achitarea contravalorii celor 3 exemplare comandate (adică150 ron pentru cate un volum in care apare numele și creația, respectiv 300 ron pentru ambele volume ) vor fi excluși din antologie chiar dacă au trimis materialele! Cei care doresc mai multe exemplare le vor achita anticipat, direct proporțional cu numărul dorit, să știm câte tipărim și să eliminăm o corespondență ulterioară. Vom trimite un singur colet cu toate exemplarele comandate și achitate. Dacă vor fi unele cazuri care presupun schimbarea pe parcurs a unor date privind adresa dumneavoastra, reveniți cu precizări.  
  
 
  
Încrederea reciprocă, respectul, aprecierea, sunt trăsăturile fundamentale în orice colaborarea care duce la finalizarea cu succes a proiectelor! Hai să ni le acordăm și să demonstrăm seriozitate! Acesta este primul anunț, pe care-l vom reaminti și în luna septembrie.  
  
 
  
Precizare: Se va constitui un juriu ( format din filologi de renume de înaltă ținută morală și academică) care va selecta riguros, cu imparțialitate și profesionalism poeziile trimise. Ne rezervăm dreptul de a NU include în antologiile menționate, autori ale căror creații nu sunt conforme standardelor noastre de calitate, ori autorii contestați sau care ar putea aduce un prejudiciu de imagine demersurilor noastre literare. Doar în acest fel ne vom atinge scopul propus, acela de a promova doar valori ale literaturii și culturii române contemporane alături de clasicii dăinuitori!  
  
 
  
Vă așteptăm cu toată prețuirea!  
  
Conducerea Editurii Mirabilis  
  
Referinţă Bibliografică:
Stimați colaboratori, dragi prieteni / Elena Armenescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2353, Anul VII, 10 iunie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Elena Armenescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Elena Armenescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!