CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Elena Armenescu         Ediţia nr. 1970 din 23 mai 2016        Toate Articolele Autorului

Seară de muzică și poezie

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Va aducem la cunostinta ca miercuri în data de  25 mai -  orele 16.00 - în cadrul actiunilor internationale a WPM (World Poetry Movement ) 
  
la sediul Centrului socio-cultural din str L Calderon nr 39, sect 2, se va desfășura o seara de muzica si poezie intitulată: 
  
                Veniti, privighetoarea cântă! 
  
Vor citi din lirica de dragoste a propriei creații în care este cântată natura și iubirea poeții: 
  
Paula Romanescu, Toma George Maiorescu, Victoria Milescu, Elena Armenescu, Petru Solonaru, Andana Călinescu, Florin Grigoriu, Ioana Stuparu, Claudia Voiculescu, Geo Călugăru, Marin Voican Ghioroiu, Silvia Sărac, Nicolae Vasile, Monica Mureșan, Ionel Marin, Emilia Dănescu, Tatiana Panaitescu. 
  
Invitati: poetul Radu Cârneci și 
  
scriitoarea Mona Vâlceanu: remember Lucian Blaga 
  
Recită: actrita Manuela Golescu și 
  
actrița Doina Ghițescu 
  
Momente muzicale oferite de: 
  
Andreea Saragea - instrumentist nai 
  
Andreas Rădoi Mihaiță- pian 
  
Gheorghe Cărbunescu - solist romanțe 
  
Referinţă Bibliografică:
Seară de muzică și poezie / Elena Armenescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1970, Anul VI, 23 mai 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Elena Armenescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Elena Armenescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!