CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Istorisire >  

Patru noi volume lansate pe Internet
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dragoş Marius Chiriac şi-a lansat, recent, pe Internet - cu sprijinul „Editurii Digitale” - patru cărţi. Este vorba despre următoarele volume: „Până când ne vom revedea… te iubesc!”, „Dosarul Strigoiul”, „Versuri pentru mai târziu” şi „Versuri (ne)serioase pentru pici glumeţi”. Autorul a ales să colaboreze cu „Editura Digitală” (S.C. In Hamac Distribution S.R.L.) deoarece – din varii motive - nu a avut oportunitatea de a-şi publica scrierile, în format tipărit, la editurile consacrate din România. De aceea, formatul „carte electronică” (e-book) a reprezentat o soluţie interesantă pentru publicarea celor patru lucrări. Şi asta, mai ales că apariţia unor cărţi în format digital poate fi considerată o importantă sursă de venituri pentru viitor, o mică afacere a celui ce a scris volumele respective. Cărţile publicate în acel format rămân pe "rafturi electronice" mulţi ani din momentul în care au fost postate pe site-urile de specialitate. Ca atare, o vânzare poate fi realizată în orice moment.  
 
Prima carte - „Până când ne vom revedea... te iubesc!” – a fost finalizată în noiembrie 2012. Scriitorul scrie în prefaţa romanului său: „Am scris aceste poveşti de dragoste pentru că iubirea este cea care, de fapt, învârte şi ţine în viaţă acest Pământ. Nu banii şi nici puterea economică, religioasă sau politică. Este un roman cu idile de război, personajele principale fiind imaginare. Dar – în toate Marile Conflagraţii din istoria lumii – au existat poveşti asemănătoare. Tocmai de aceea, EL şi EA au trăit în toate timpurile, în toate ţările şi pe toate continentele. (...) Volumul de faţă îi va purta pe cititori prin câteva file din Istoria României, o suită de evenimente tragice (dar şi pline de speranţă) care au dat viaţă unei naţiuni mândre”.  
 
A doua carte - „Dosarul Strigoiul” - a fost finalizată în martie 2013. Este posibil să fie primul roman publicat în ţara noastră ce are ca teme potenţiale acţiuni ale serviciilor secrete române. Scriitorul scrie în prefaţa romanului său: „Acţiunile şi personajele din acest volum sunt – în marea lor majoritate - imaginare, dar plasate în contexte reale. Totuşi, în mod real, mai mulţi „Strigoi” şi nenumărate Organizaţii sunt permanent în jurul nostru. „Patria a Priori!” se traduce prin „Patria înainte de toate!”. Este deviza agenţilor secreţi din Serviciul Român de Informaţii. (...) Un Teatru de Operaţiuni nu este numai în Irak, Afganistan, Bosnia-Herţegovina sau Kosovo. Avem un război crunt de purtat la noi ACASĂ. Pe aceste plaiuri de vis, dar blestemate parcă să fie călcate permanent şi obsedant cu cizme negre de trădători de pe la noi şi de năvălitori de pe la ei”.  
 
A treia carte - „Versuri pentru mai tarziu” – a fost finalizată în 2014. Scriitorul scrie în prefaţa volumului său: „Atunci când iubeşti şi pierzi – dintr-un motiv sau altul - persoana iubită, atunci când iubeşti şi nu eşti iubit sau atunci când iubeşti şi eşti iubit, citeşte aceste versuri! Îţi sunt dedicate doar ţie, iubite cititor. Dacă viaţa te-a aruncat, momentan, departe de persoana dragă ţie, fă în aşa fel ca aceasta să înţeleagă faptul că o doreşti nespus de mult şi că poate să aibă încredere în tine! După o perioadă, dacă dragostea voastră rezistă probei timpului şi a distanţei mari dintre voi, vă veţi întâlni din nou pentru o minută sau – mai mult – pentru o eternitate de fericire. Trebuie să te arunci cu capul înainte în acest Adevărat Foc Etern! Lasă-te purtat de Marele Val! Cel ce iubeşte dezinteresat înţelege că orice sacrificiu făcut pentru omul drag este o ofrandă depusă pe altarul dragostei. O astfel de jertfă este divină”.  
 
A patra carte - „Versuri (ne)serioase pentru pici glumeţi”- a fost finalizată în 2014. Este – după cum arată şi numele - o carte pentru copii. Scriitorul scrie în prefaţa volumului său: „Aţi ascultat vreodată cu atenţie maximă râsetul cristalin al unui copil glumeţ pus pe şotii (făcute fără răutate)? Este ca un şuvoi de apă provenit dintr-o cascadă de la munte. Este – pur şi simplu – veselie. Atunci nu mai are nicio grijă, deşi – de obicei – temerile lui de tinerel sunt la fel de mari ca ale noastre, ale adulţilor. Căci şi ei au problemele lor grave de rezolvat. Aţi ascultat vreodată cum îi turuie guriţa unui poznaş ca o morişcă, vrând să afle despre una sau despre alta? Este avid de informaţie. „Ca o sugativă”, cum bine spunea tăticul unui băiat de Clasa „0” ”.  
 
Cărţile se pot achiziţiona de pe internet.  
 
Cea mai bună soluţie ar fi accesarea următorului link:  
 
https://www.smashwords.com/profile/view/dmchiriac  
 
Acolo pot fi găsite cele patru volume, fiecare având propria-i pagină pe site-ul  
 
https://www.smashwords.com  
 
Ori puteţi accesa:  
 
https://itunes.apple.com/ro/artist/dragos-marius-chiriac/id999554577?mt=11  
 
http://www.barnesandnoble.com/c/drago-chiriac  
 
https://play.google.com/store/books/author?id=Drago%C5%9F%20Marius%20Chiriac&hl=en  
 
https://www.e-sentral.com/book/author/34488/drago%C5%9F_marius_chiriac  
 
https://store.kobobooks.com/en-US/search?query=Drago%C5%9F%20Marius%20Chiriac&fcsearchfield=Author&fclanguages=all  
 
https://www.oysterbooks.com/author/ouX9sFGLKSRShThCHS8ZJJ  
 
https://www.scribd.com/drago00marius0chiria  
 
Dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre editură, autor sau cărţi, atunci puteţi accesa:  
 
www.edigitala.ro  
 
https://ro.linkedin.com/pub/drago%C5%9F-marius-chiriac/24/896/b01  
 
http://dragosmariuschiriac.blogspot.ro/2008/06/curriculum-vitae.html  
 
Referinţă Bibliografică:
Patru noi volume lansate pe Internet / Dragoș Marius Chiriac : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1663, Anul V, 21 iulie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Dragoș Marius Chiriac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Dragoș Marius Chiriac
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!