CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Doru Dinu Glăvan         Ediţia nr. 2615 din 27 februarie 2018        Toate Articolele Autorului

Doru Dinu GLĂVAN - UNIUNEA ZIARIȘTILOR PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIA - COMUNICAT DE PRESĂ
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CONSILIUL DIRECTOR AL UNIUNII ZIARIȘTILOR PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIA, ales de Adunarea Generală Extraordinară din 8 septembrie 2017, alegere validată prin Hotărârea Judecătoriei sectorului 1 București, pronunțată la data de 28.09.2017 în dosarul nr.29829/299/2017, rămasă definitivă și executorie prin Decizia civilă nr.238/A/25.01.2018 a Tribunalului București, aduce la cunoștință următoarele:  
 
Prin validarea tuturor lucrărilor A.G.E. din 8 septembrie 2017, a dobândit forță juridică și Hotărârea AGE nr. 2 din 08.09.2017, prin care au fost excluși din U.Z.P.R. următorii: Rosentzveig Adrian (Adi Cristi), Fulea Adrian, Petrescu Ion, Frangulea Gheorghe, Rusu Gabriela, Puriş Nicuşor Cosmin, Ivaşcu Gheorghe, Spiridon Cassian, Şperlea Florin, Lupescu Dan, Cepraga Teofil Octavian, Iofciu Ion, Neagoe Benone Constantin.  
 
În Hotărârea nr.2 din Adunarea Generală Extraordinară s-a precizat: Toţi aceştia pierd, începând de astăzi, calitatea de membru UZPR, făcându-se vinovaţi de convocarea nestatutară a unei aşa-zise „adunări generale”, de uzurpare a calităţii oficiale, de confiscare prin rapt a paginii web, de confiscare prin rapt a sediului şi însemnelor Uniunii, de lansare în media a unor atacuri incalificabile împotriva preşedintelui Uniunii, de încălcarea flagrantă a îndatoririlor prevăzute la Art.15, lit. e) şi f) din Statut.  
 
Dat fiind că aceștia nu au contestat în termenul legal Hotărârea A.G.E., măsura este definitivă.  
 
Orice act, activitate, poziție, opinie, decizie luate în invocarea calității de membru al U.Z.P.R. de vreuna dintre persoanele menționate este lovită de nulitate. După caz, asemenea fapte pot intra și sub incidența legii penale.  
 
CONSILIUL DIRECTOR îi sfătuiește pe membrii U.Z.P.R. să nu se lase induși în eroare de eventuale obstrucții sau colportări ale falșilor membri. Oricâte procese ar mai exista, principiul liberului acces la justiție obligând instanțele să înregistreze și cele mai nerealiste cereri, situația juridică prezentă este fără echivoc: U.Z.P.R. este administrată și reprezentată de organele de conducere alese de AGE din 8 septembrie 2017.  
 
581/07.02.2018  
Președinte U.Z.P.R.  
Doru Dinu GLĂVAN  
București  
 
La UZP lucrurile s-au limpezit!  
Vezi Publicat pe pagina uzp.org.ro pe facebook şi multiplu distribuit de cititori  
Astăzi, la ora 12,00 se vor deschide uşile la Sediul Central  
Vezi uzp.org.ro  
 
Referinţă Bibliografică:
Doru Dinu GLĂVAN - UNIUNEA ZIARIȘTILOR PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIA - COMUNICAT DE PRESĂ / Doru Dinu Glăvan : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2615, Anul VIII, 27 februarie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Doru Dinu Glăvan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Doru Dinu Glăvan
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!