CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Poezie > Familie >  
Autor: Diana Cozma         Ediţia nr. 1309 din 01 august 2014        Toate Articolele Autorului

Diana COZMA - SĂ-L AJUTĂM PE DENIS DANIEL

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Dragi prieteni,
Băieţelul din poză este Denis Daniel, în vârstă de 1 an şi 7 luni. Acum câteva luni a rămas orfan de tată, care a decedat electrocutat în Italia, departe de casă, încercând să asigure un trai mai bun pentru familia sa. În prezent Denis şi mama să locuiesc într-un sat în Oltenia, cu bunicul matern. Nu cred că e nevoie să vă prezint în detaliu situaţia lor financiară şi lipsurile cu care se confruntă. Dacă vreţi şi puteţi, însă, vă rog să ne fiţi alături şi să facem ceva împreună pentru Denis. Avem nevoie de hăinuţe (copilul are acum înălţimea 88cm), încălţăminte (mărimea 23) şi Pampers nr.5, eventual şi şerveţele umede.  

Dacă aveţi ceva hăinuţe prin dulap, rămase de la copiii voştri, dacă aveţi drum prin vreun supermarket şi aveţi disponibili 20-30-40 lei să cumpăraţi nişte scutece, v-aş mulţumi din suflet în numele mamei sale.  

Adunăm produse pentru Denis timp de 2 săptămâni, toţi cei interesaţi puteţi trimite un colet pe adresa asociaţiei (Asociaţia Un copil pentru copii, comună Peciu Nou, jud. Timiş, nr. 84C, cod 307310), sau chiar să mă sunaţi la 0768232910 / 0726791965. Dacă doriţi să luaţi legătura direct cu familia, vă rog să-mi trimiteţi un mesaj şi am să vă pun la dispoziţie un număr de telefon sau adresa la care îi găsiţi.
Asociaţia noastră va pregăti, pe lângă ce primim de la voi (sper că v-am convins să vă alăturaţi campaniei noastre), şi ceva conserve şi alimente neperisabile pe care să le trimitem către familie.  

Vă mulţumesc!  

PS 1. Fără legătură directă cu acest subiect, vă rog în special pe cei din Timişoara sau împrejurimi, dacă ştiţi familii dispuse să primească haine, să mă anunţaţi. Încă mai avem câţiva saci de îmbrăcăminte (femei - mărimi aprox. 40-48, bărbaţi - mai puţine, în general talie medie, şi copii - fetiţa sub 1 an) primite prin donaţie, pe care dorim să le oferim celor care au nevoie.
PS 2. Profit de acest mesaj, pentru a vă împărtăşi şi veşti legate de ultima acţiune pe care am organizat-o, respectiv mega-petrecerea pentru copiii din Peciu Nou. În urma acţiunii, dar şi a donaţiilor primite ulterior, am reuşit să-i trimitem Alexandrei Bucur suma de 700 de ron. Vă mulţumesc celor care aţi participat, fie şi cu gândul, la bunul mers al acţiunii noastre :)  

în numele echipei „Un copil pentru copii”  

Diana COZMA
http://www.povestea-lui-rares.blogspot.com.au/
Asociaţia „Un Copil Pentru Copii”
Comuna Peciu Nou Nr. 84C
Judeţul Timiş
Cod Poştal 307310

 

Referinţă Bibliografică:
Diana COZMA - SĂ-L AJUTĂM PE DENIS DANIEL / Diana Cozma : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1309, Anul IV, 01 august 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Diana Cozma : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Diana Cozma
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!