CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Daniela Gîfu         Ediţia nr. 3101 din 28 iunie 2019        Toate Articolele Autorului

Fundamentele Matematice ale Informaticii la Iași
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, prin Facultatea de Informatică, organizează ȋn perioada 3-6 iulie 2019, a cincea ediție a Conferinței Internaționale privind Fundamentele Matematice ale Informaticii (MFOI) - http://mfoi2019.info.uaic.ro.  
  
Scopul acestei manifesitări științifice, cu caracter anual, este de a uni eforturile studenților dar și a cercetătorilor care lucrează la dezvoltarea fundamentelor matematice pentru știința procesării sistematice a informației cu ajutorul Informaticii.  
  
De asemenea, sunt planificate și mese rotunde care au rolul de a asigura o dezbatere deschisă privind stadiul tehnicii și noile direcții de cercetare și cooperare.  
  
Sponsorii vor oferi două premii pentru două lucrări ale studenților coordonați de profesorii lor - una pe tematică pur matematică, iar cealaltă din domeniul prelucrării limbajului natural. Lucrările câștigătoare vor fi publicate în Proceedings. Informațiile despre câștigătorii premiilor vor fi publicate în mass-media.  
  
 
  
Vă așteptăm!  
  
Echipa de organizare MFOI-2019  
  
Referinţă Bibliografică:
Fundamentele Matematice ale Informaticii la Iași / Daniela Gîfu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3101, Anul IX, 28 iunie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Daniela Gîfu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Daniela Gîfu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!