CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Daniela Gîfu         Ediţia nr. 3049 din 07 mai 2019        Toate Articolele Autorului

Condiții de studii, viață și muncă ȋn Germania pentru studentul român
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
EURES România, în colaborare cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, organizează ȋn data de 9 mai 2019, ȋn intervalul orar 10.00-12.00, seminarul de informare „Condiții de studii, viață și muncă ȋn Germania”, dedicat studenților.  
  
Dacă doriți informații despre:  
  
  • Organizarea, funcționarea și serviciile oferite de EURES România.
  • Condițiile de a studia, a locui sau a lucra ȋn Germania.
  • Piața muncii din Germania în diferite domenii de activitate.
  • Oportunitățile oferite de programul de mobilitate „Your First EURES Job”,
Consilierii EURES din cadrul Agenției Federale de Muncă din Germania și Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din România vă așteaptă la Centrul de Învățare al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Casa Miclescu, str. Pinului nr. 2 (în spatele corpului B al Universității).  
  
Vă așteptăm!  
  
Echipa de management ROSE (PROiectul privind Învăţământul SEcundar)  
  
Referinţă Bibliografică:
Condiții de studii, viață și muncă ȋn Germania pentru studentul român / Daniela Gîfu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3049, Anul IX, 07 mai 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Daniela Gîfu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Daniela Gîfu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!