CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Daniela Gîfu         Ediţia nr. 2895 din 04 decembrie 2018        Toate Articolele Autorului

BringITon! - Interacțiune între cercetarea informatică universitară și mediul de afaceri
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, alături de Institutul de Informatică Teoretică al Academiei Române, filiala Iași) sub auspiciile Academiei de Științe Tehnice din România organizează în zilele de 13-14 decembrie 2018, în Sala Paşilor Pierduţi, cea de-a cincea ediţie a workshopului BringITon! (http://bringiton.info.uaic.ro/), prin care se dorește stabilirea şi consolidarea de parteneriate între mediul universitar de IT din România, investitori și companii de profil.  
  
Tematicile generale ale proiectelor se încadrează în următoarea structură http://bringiton.info.uaic.ro/domenii.html. Proiectele selectate de Comitetul de Program vor fi prezentate sub formă de postere și demonstrații interactive în cadrul workshopului și vor fi publicate într-un catalog.  
  
În cadrul workshopului (http://bringiton.info.uaic.ro/program.html), un Comitet de experți va organiza o nouă selecție, urmând a fi reținute cele considerate a avea cel mai mare potențial de piață. Într-o sesiune specială, autorii acestor proiecte selectate vor lucra alături de experți pentru dezvoltarea planurilor de afaceri. În final, vor fi selectate și premiate cele mai bune idei însoțite de planuri de afaceri.  
  
Evenimentul, sprijinit de MAMBU, Iași și prin proiectul EBSIS (nr. 692178), se va încheia vineri, 14 decembrie, ora 11:30, cu Masa rotundă Mediul universitar față în față cu industria.  
  
Vă așteptăm!  
 
Referinţă Bibliografică:
BringITon! - Interacțiune între cercetarea informatică universitară și mediul de afaceri / Daniela Gîfu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2895, Anul VIII, 04 decembrie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Daniela Gîfu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Daniela Gîfu
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!