CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Daniela Gîfu         Ediţia nr. 2614 din 26 februarie 2018        Toate Articolele Autorului

Întâlnire cu femeia din tine
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Muzeul Etnografic ”Anton Badea” din Reghin și Primăria Municipiului Reghin vor organiza în perioada 2-3 martie 2018 a doua ediție a evenimentului „Întâlnire cu femeia din tine”. Succesul de public de care s-a bucurat prima ediție confirmă nevoia unor asemenea întâlniri, devenind, totodată, și un dar de Ziua Internațională a Femeii. Condiția și rolul femeii în societate au fost mereu teme centrale în dezbaterile publice în vederea adaptării unor legi care în timp s-au dovedit atât de necesare în apărarea drepturilor acesteia.  
  
Acest proiect încearcă să răspundă la întrebarea: Ce este femeia? Răspunsul vine din abordarea și analiza diverselor roluri pe care le are FEMEIA, a felului în care își îndeplinește responsabilitățile de zi cu zi sau răspunde așteptărilor celor din jur, din dorința sinceră și naturală de a-și depăși limitele. Dincolo de rolurile pe care și le asumă, rămâne problema fundamentală a dezvoltării sinelui. Cariera şi familia cer, în egală măsură, timp, implicare, atenţie şi energie. Capacitatea de a le armoniza depinde în totalitate de atitudinea, de nevoile personale şi de gestionarea resurselor interioare ale FEMEII.  
  
Începând cu ora 15, în fața unui auditoriu numeros, vor fi prezenți invitați din diverse domenii: medici, psihologi, scriitori, artiști, profesori. Programul cuprinde și un recital Ovidiu Scridon, lansări de carte (Daniela Gifu – volumul de versuri “Spovedania unei pantere”, ilustrat de Mihai Bandac, pictor și prefațat de Nicolae Băciuț, scriitor, Ed. Vatra veche,Târgu-Mureș, 2017 și Dan Mircea Fărcaș - volumul de proză "Virtuți adormite", prefațat de Alexandru Cistelecan, critic literar și Dan Dungaciu, sociolog, Ed. University Press, Târgu-Mureș, 2015), interviuri cu personalități locale și multe alte surprize.  
  
 
  
Manager  
Roxana MAN  
  
Referinţă Bibliografică:
Întâlnire cu femeia din tine / Daniela Gîfu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2614, Anul VIII, 26 februarie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Daniela Gîfu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Daniela Gîfu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!