CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

EDIȚIA I A CONCURSULUI NAȚIONAL DE CREAȚIE LITERARĂ “BRONISŁAWA WAJS”
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Revista online “Rromano vak”, Grupul de Inițiativă “Ućo Dikhipen” și Connections Romania, cu sprijinul Centrului Național de Cultură a Romilor “Romano Kher”, Centrului de Cercetări Culturale și Sociale “Romane Rodimata”, Asociației „Max – Valentin Ruge” organizează ediția I a Concursului național de creație literară “Bronisława Wajs”.  
  
La acest concurs sunt invitați scriitori de orice vârstă.  
  
Concursul va cuprinde 3 secțiuni:  
  
  1. poezie/ proză în limba română;
  2. poezie/ proză în limba rromani;
  3. traduceri literare în limba rromani.
Atenție!  
  
În cazul primei secțiuni (poezie sau proză în limba română), se vor lua în considerare creațiile inspirate din cultura rromilor.  
  
Cei care doresc să participe, vor trimite 1-2 creații pentru secțiunea aleasă la adresa redactierromanovak@yahoo.com, până la data de 3 aprilie 2018. Puteți opta pentru fiecare din cele 3 secțiuni, însă veți fi premiați pentru o singură secțiune.  
  
În perioada 4-7 aprilie va avea loc jurizarea lucrărilor, iar în data de 8 aprilie 2018 vom anunța, pe saitul www.rromanovak.com, rezultatele finale ale concursului. Jurizarea va fi asigurată de prof. Andra Tischer Podia (Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu) și prof. Daniela Roxin (de la Școala nr. 2 Tămașda, jud. Bihor). De asemenea, lucrările situate pe locurile I, II, și III vor fi publicate, în aceeași zi, în Revista online “Rromano vak”, la categoria CENACLU.  
  
Oferim diplome de participare indiferent de rezultate. Câștigătorii vor primi în plus volume oferite de CNCR “Romano Kher” și CCCS “Romane Rodimata”, dar și alte premii surpriză.  
  
Contact: Daniel-Samuel Petrilă ǀ petriladaniel38@yahoo.com  
  
Referinţă Bibliografică:
EDIȚIA I A CONCURSULUI NAȚIONAL DE CREAȚIE LITERARĂ “BRONISŁAWA WAJS” / Daniel Samuel Petrilă : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2612, Anul VIII, 24 februarie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Daniel Samuel Petrilă : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Daniel Samuel Petrilă
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!