CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Dan Teodorescu         Ediţia nr. 2650 din 03 aprilie 2018        Toate Articolele Autorului

Dan TEODORESCU - IEȘEANCA DANIELA GÎFU ÎȘI LANSEAZĂ CARTEA „SPOVEDANIA UNEI PANTERE”
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Daniela Gîfu este mereu o învingătoare şi o călăuză pentru orice om care doreşte să devină un ÎNVINGĂTOR. Recent, în cadrul Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România ea a învins şi a devenit vicepreşedinte, organizând la Iaşi şi o Filială UZPR.  
 
Pe plan strict profesional, Daniela Gîfu a luat o licenţă în fizică, a trecut cu bine peste două doctorate (în filosofie şi informatică) şi este master la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), în comunicare şi relaţii publice.  
 
A mai devenit între timp reporter la un post de televiziune, este expert şi revizor lingvist, mai este şi cercetător ştiinţific şi cadru didactic universitar la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Dealul Copoului.  
 
A publicat în ţară şi străinătate şi este redactor şef la mai multe reviste în România şi Canada, una dintre ele fiind revista Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România.  
 
Are o activitate bogată pe toate planurile, participă la lansările de carte de la Iaşi şi de oriunde, dar mai şi scrie şi îşi lansează propriile cărţi.  
 
De multe ori, Daniela devine o "panteră" în ale scrisului şi tot ceea ce face ea face cu plăcere şi de aceea reuşeşte! La începutul lunii aprilie 2018, ieşeanca Daniela Gîfu va fi prezentă la Târgu Mureş, unde îşi va lansa viitoarea sa carte de versuri "Spovedania unei pantere".  
 
Despre această viitoare manifestare culturală, Zeno Fodor menţionează următoarele: "Asociația Culturală ART VERBA și Editura VATRA VECHE invită publicul târgumureșean marți, 3 aprilie 2018, începând cu ora 17.00, la un „itinerariu spiritual”, după cum ar spune Mircea Eliade, ce poate deveni o experiență necesară pe drumul purificator al fiecăruia dintre noi.  
 
Noul volum de versuri al Danielei Gîfu, <>, ilustrat metaforic revelator de artistul plastic Mihai Bandac și prefațat de Nicolae Băciuț, reușește să impună o tonalitate lirică confesivă, delicată, fără ostentație, dar ofensivă, cum aflăm încă din cuvântul de deschidere, <>.  
 
Prezintă scriitorii:  
Valentin Marica,  
Lazăr Lădariu  
și  
Nicolae Băciuț.  
 
Recită:  
Rudolf Moca  
și  
Daniela Gifu.  
 
Moderator:  
scriitorul Dimitrie Poptămaș  
 
Evenimentul va avea loc la:  
Centrul de dezbateri socio-politice și culturale <> din Târgu Mureș, din Piața Trandafirilor nr. 5 (Palatul Apollo)".  
 
Vă mai informăm că, pe 28 martie 2018, la Muzeul Memorial "Mihail Kogălniceanu" din Iaşi, Daniela Gîfu a fost prezentă la o frumoasă lansare de carte a scriitorilor Ticu Leontescu (Timişoara) şi Ştefan Mitroi (Bucureşti), într-o manifestare moderată de Emilian Marcu şi organizată de Asociaţia Universul Prieteniei Iaşi (preşedinte: Rodica Rodean). Acum i-a venit şi ei rândul să stea la "prezidiu" şi cu siguranţă că evenimentul de la Târgu Mureş va fi un nou succes în cariera <> cu faţă umană, Daniela Gîfu.  
---------------------------  
Dan TEODORESCU  
Iasi, 30 martie 2018  
 
Referinţă Bibliografică:
Dan TEODORESCU - IEȘEANCA DANIELA GÎFU ÎȘI LANSEAZĂ CARTEA „SPOVEDANIA UNEI PANTERE” / Dan Teodorescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2650, Anul VIII, 03 aprilie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Dan Teodorescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Dan Teodorescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!