CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Eseuri >  

DISCUTÂND CU DUMNEZEU
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
IERTAȚI, IUBIȚI SI DETAȘAȚI-VĂ 
  
Aceasta să fie deviza voastră după care să vă conduceți.Mulți dintre voi vă plăngeți de partenerii din viețile voastre.Vă lăsati afectați de comportamentele lor, ba chiar intrați in jocul lor.Trebuie să întelegeți, că nu toți oamenii din jurul vostru, sunt la același nivel.Unii fac parte din clase mai mici de conștiința, și nu au puterea de a înțelege. Ei nu înțeleg ce doriți să spuneți, iar ce le explicați li se pare nefiresc. Nu îi judecați. Nu au nicio vină.Alții, au o evoluție mare a spiritului dar au acceptat să experimenteze în această viață roluri negative.Cu toții, au intrat in viața voastră pentru că ați avut nevoie de lecțiile primite din partea lor, pentru evoluția voastră, iar ei, au avut nevoie de lecțiile primite de la voi.Unii ați avut datorii karmice unii față de alții.Nimic nu este la întâmplare în viața voastră, nici macar o "întalnire întamplatoare".Voi singuri hotărați când ei trebuie să iasă din viața voastră.Voi sunteți cei care recunoașteți ce aveți langă voi. Iertați-i și apoi vă detașați cu iubire necondiționată.În momentul în care ajungeți la întelegerea necesară și la un nivel de conștiința ridicat, lecțiile voastre s-au încheiat.Puteți pune punct acelei relații dacă doriți,cu întelegere și iubire necondiționată. 
  
Vi s-a tot spus de 'acceptare". Acest cuvânt nu trebuie să vă ducă cu gândul că voi trebuie să deveniți preșul cuiva…sa acceptați mizerii, umilințe sau torturi. Acceptați că unii sunt mai evoluați sau mai involuați ca voi,dar nu trebuie să acceptați răutațile lor la nesfârșit. Liberul vostru arbitru vă dă acest drept. Găsiți calea de a aduce pacea si liniștea în viața voastră.Încercați să întelegeți,să iertați și să vă detașați. 
  
Cu fiecare zi, vin energii tot mai înalte premergatoare evenimentului,iar timpul se accelerează tot mai mult. Este esential pentru voi sa cereți zilnic tăierea tuturor legaturilor energetice și atașamentelor pe care le aveți. Este important să obțineti această detașare a voastra de aceasta lume iluzorie, pentru ca spiritul să se simta liber să se poată înalța.Indiferent de gradul de înțelegere pe care îl aveți în acest moment este mai important ca niciodată să vă gasiți liniștea, pacea și detașarea de tot ce va înconjoară. Dăruiți iubire și înțelegere din inima voastră tuturor. Iertați si iubiți cu inima si nu lasati mintea sa se ataseze. Plutiti in energia iubirii și deveniți una cu ea. 
  
Alo…cine are urechi de auzit….să audă!!! 
  
Referinţă Bibliografică:
DISCUTÂND CU DUMNEZEU / Dan Petrescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1926, Anul VI, 09 aprilie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Dan Petrescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Dan Petrescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!