CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Cultural > Spiritual >  

Tu ești doar o culoare
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dacă ți-aș spune că nu ai nume, nu ai formă, că ești doar o culoare..ai identifica-o ca fiind realitate? 
  
Ce vezi dincolo de numele tău, de trupul acesta de care doar unii se dezbracă? 
  
Ai încercat să cobori în partea subterană a cărnii, să spargi spațiul acela întunecat, care are scări înainte și înapoi? 
  
Cel mai probabil te-ai întors de la prima scară, de teamă că întunericul te-ar putea cuprinde..că ți-ar putea fura identitatea. Dar dacă dincolo de acest spațiu este lumină? dacă totul se rezumă la modul în care mintea ta le percepe? 
  
Pe această scară lungă sunt toate numele pe care ți le-ai însușit, gândurile, expresiile, modelele pe care le-ai urmat. 
  
Tu ești doar o culoare! Ceilalți ți-au spus că ești trup, eu spun că la capătul scărilor ești tu cel adevărat. 
  
Culorile pot să zboare, trupurile au rădăcini înfipte în pământ! 
  
Referinţă Bibliografică:
Tu ești doar o culoare / Cristina Toma : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1512, Anul V, 20 februarie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Cristina Toma : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cristina Toma
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!